WFV #101 – Test af Magic Decanter Deluxe

I dagens afsnit tester vi en måde at ilte eller dekantere sin vin på.
Vi afprøver aggregatet Magic Wine Decanter Deluxe, der ilter vinen med det samme, og på den måde giver rødvinen mulighed for, at trække vejret i det øjeblik den bliver hældt op.

Vinen vi afprøver er Viña Vilano Crianza 2005 der kan købes hos Klubvin.dk for 81,-

Den scorer 87 point! Et godt køb, som vi anbefaler dig at prøve.

Magic Wine Decanter Deluxe kan ligeledes købes hos Klubvin.dk for 449,-

2 tanker om "WFV #101 – Test af Magic Decanter Deluxe"

  1. Hvor er det befriende dejligt at se jer gå til den med et stort smil på læben 😉 Sådan er vinverdenen nemlig også, nemlig fyldt med gode oplevelser på både den ene og den anden måde.

    Jeg synes I har ret, når I fortæller at vinen virker blødere og mere tilgængelig efter en tur gennem Magic Decanteren – præcis samme oplevelse har jeg selv haft og også givet rigtigt mange, når jeg har været ude og lave vinsmagninger. En ting skal man dog huske – den kan ikke lave dårlig vin om til god vin – og propsyg vin er der heller ikke noget at gøre ved – den skal tilbage til forhandleren og byttes, hvilket alle seriøse vinhandlere da også gør uden så meget som at rynke et bryn.

    jeg skal da også lige fortælle, at I har vist luksusudgaven med holder – men at vi sælger ret så mange uden holder til 285,-

    Jeg ved ikke lige om jeg kan lægge et link ind her, hvis jeg kan, kan Magic i standard-versionen købes her: http://www.klubvin.dk/pi/Magic_dekanteringstragt_perfekt_vin_iltning__2027_.aspx

    De bedste vinhilsener

    Bo Otterstrøm

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.