WFV #149 – Mount Eden og Larkmead Californien Cab


Vi har den store fornøjelse at smage på noget rigtig god amerikansk Cab endnu engang. Denne gang testes Morten og Mark i en semiblind hvor to af deres favoritter indgår.

Anbefaling Vine vi smager i dette afsnit Point pris
 Godt Køb Mount Eden Cabernet Sauvignon 06 94 275
 Godt Køb Larkmead Cabernet Sauvignon 08 96 390

Linket der bliver omtalt i videoen:

Californien 2011

[portfolio_slideshow]

18 tanker om "WFV #149 – Mount Eden og Larkmead Californien Cab"

  1. rigtig fedt afsnit med god dynamik og flot vin! kan i evt. linke op hvor i finder vinene til de respektive priser?

    mvh MIkael

  2. Tak! Tjoo, vi vil jo helst gerne holde det for os selv, da udbuddet er begrænset 😉
    Men det er kkwine.dk som sælger de dejlige flasker. Han har i øvrigt rigtig meget spændende Cali vin 🙂

  3. perfekt! det var lidt bedre priser end jeg oprindelig kunne finde frem til og hans udvalg ser spændende ud må man sige:-) har i egentlig prøvet Caymus Special selection? den fremstår for mig sammen med Stags Leaps S.L.V. som noget af det ypperligste cali der stadig kan betales!!!

  4. Hvor har du ellers fundet det henne?
    Jeg har desværre ikke smagt Caymus – men vil meget gerne prøve det en dag. Ved du hvad sådan en basse står til herhjemme?
    Da vi var i Cali var vi heldige at få et besøg hos Dunn. Det er ejet af Randy Dunn som i 80erne arbejde som winemaker hos Caymus og definerede deres smag der. Så kunne forestille mig at Dunn er i stil med Caymus – uden at jeg selvfølgelig ved det 🙁
    Stags Leap SLV er helt sikkkert også et lækkert produkt!

  5. jeg fandt begge vine hos :
    http://havnens-vin.dk/category/63-usa.aspx?pageindex=2
    til lidt dyre penge dog men de har egentlig også et meget fint varieret udvalg fra USA, bla. den Dunn du taler om også, det ku være jeg sku prøve den også så:-)
    mhs. caymus kan den købes hos bergmann vin men af en eller anden grund er deres side nede lige pt så kan ikke tjekke prisen desværre men den er virkelig lækker også!
    jeg er virkelig misundelig over jeres besøg hos Stags Leaps det kunne jeg virkelig godt tænke mig og jeg mangler stadig at smage deres Cask:-(((

  6. Ja, det var også fantastisk. Vi var også lidt overraskede over at de ville servere cask 23 x 3 for os. Men glade selvfølgelig 😉

    Jeg tror at Havens Vin køber fra kkwine. Kkwine har importen på larkmead, dunn, dumol, melville og andre Havnen har på deres side..

  7. ok så det nok derfor de er lidt dyrere:-)
    og ja det er helt sygt at i får 3 af den stille til rådighed bare sådan det er flot må man sige!!!

  8. Har så meget optur over, at I er så høje på Californisk vin. Jeg har ikke smagt meget og når jeg ser sådan et afsnit her, så ved jeg bare, at jeg må prøve de to flasker I har smagt. Så gør det mig selvfølgelig også glad, at det er kommet frem, at de kan erhverves i DK, for var ikke ligefrem tydeliggjort af afsnittet (heller ikke som info under videoen), så må vel rette en tak til Mikael for det spøgsmål. Og må give Rasmus ret: Flot tøj. Man føler næsten I har klædt jer på til de fine vine- at de kræver den respekt, at man er fint klædt på. I skulle sikkert i byen efterfølgende, men det giver bare en anden stemning til den smagning. Skide godt drenge.

  9. Af hjertet tak!
    Ja, beklager vi ikke var så informative. De er bestemt værd at prøve! Godt det formelle look passer ind – vi var på vej ud. Vi skulle spise på Franck A i Odense (aldeles glimrende sted), og så i bio bagefter.

  10. Ja, vi californiske vinelskere har meget at takke KKWine for. Enestående udvalg – ofte med sjældenheder, som ikke er tilgængelige for den almindelige forbruger i Californien, skulle jeg hilse og sige. Og som regel til rimelige priser sammenlignet med priserne i hjemlandet. Og også tak til jer, gutter, for at udbrede budskabet om, at Calfornien har meget mere at byde på som vinland end den evindelige kliché om ‘jammy frugtbomber’.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.