4 tanker om "11. december – Engelske bobler – #271"

  1. Hej drenge.

    Dejligt med bobler i hele december; det er som om, at det er svært at være sur, når det bruser…..
    En lille kommentar til pointsgivningen, ikke bare i f.m. dette afsnit men også generelt: fra at have været fedterøve synes jeg næsten I er gået i den modsatte grøft. Nu er 90 points ikke nødvendigvis et godt køb hos jer (jvf bla. dette afsnit, og ja, jeg ved godt at det holdes op mod prisen 280,-).
    I siger også, at man kan få bedre champagne til den samme pris – det ville I så score 91+ points??? hvilket i min termonologi er ret højt, og vel også højere end de fleste NV champagner til en lille 300 kroneseddel kan bære?
    Hvilke tanker gør I jer om det altid forkætrede område points?

    • Der bliver givet højere point i juleafsnitne end ellers, men det tror jeg blot er fordi det er bobler. Det har vi altid være lidt mere rundhåndede med overfor.
      Det du nævner her, tænkte jeg også selv over da jeg sad og så det. Men jeg tror at anbefalingen skal ses lidt som ‘når hjertet skal bestemme’. Jeg synes ikke det kan inddeles helt skarp efter at vin til x kroner skal have min y point for at være et godt køb. Man kan godt sige det bliver en lidt subjektiv vurdering. Men det er det jo altid når det kommer til vin.
      Jeg håber du kan følge min tankegang og du er altid velkommen til at skrive hvis du synes vi kegler rundt i det!

      • Hej Mark og Co.

        Kan sagtens følge dig, men det bliver det jo ikke mere rigtigt af….-)
        Er helt på linie med, at bedømmelse af vin er subjektivt, men jeg bliver da en smule bekymret, hvis det er sådan, at I default giver bobler en bedre score, “bare” fordi det er bobler.
        Håber du kan følge min tankegang….-)

        • OK, der fik jeg det også til at lyde som om at hvis det er bobler var der per automatik 100 point. Så voldsomt skal det bestemt heller ikke lyde.

          Men når det kommer til Neutral/ Godt Køb så er det vores vurdering i det øjeblik vi sidder med vinen. Synes vi vitterligt at dette er et godt køb?
          Selvom dette er 90 point, er det lidt svært at sige godt køb, når vi inden for så kort tid siden har været så meget god bobelvand i gennem, noget af det endda til lavere priser! Eksempelvis Fourny (Champagne) i første låge som vi gav 91 point og koster 270 kroner.
          Vi føler at niveauet er rigtigt højt på de bobler vi har fået tilsendt. Så derfor kommer der også nogle relativt høje scores her i kalenderen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.