En tanke om "WFV #422 – Daniel Rion, Vosne Romanée 1. Cru Beaux Monts 2011"

  1. Arghhhhh, hvor man dog kender det. Mundvigene op, store, naturlige smil, når man tager de første snif…, er det virkelig i dag, at man har fundet Den hellige Gral inden for bourgognerne…?
    Tilbage, stop! Munden følger slet ikke trop, og samlet bliver det til et blandet, halvskuffende indtryk og nok en samtale med bankrådgiveren, der igen betoner, at man har handlet uforsvarligt med købet af de her tæskedyre burgundere. Og så gør man det alligevel, igen og igen, i jagten på den perfekte Bourgogne. Tror ikke, der findes andre vinregioner, der får så meget snor, som Bourgogne.
    Men jeres indledende salige smil, det var hele afsnittet værd….-)
    Lidt info/facts: 22 hektar er bestemt ikke en lille producent, Morten! Snarere tværtimod på de breddegrader. Det er vel kun negocianterne, der kan prale af større besiddelser.
    2011: Har endnu ikke selv smagt ret meget fra dette udfordrende år. Det jeg ved, eller har hørt, er, at udbytterne var væsentligt lavere end i 09 og 10, kvaliteten generelt ringere, til gengæld er prisen højere. Udbud og efterspørgsel, når det gør allermest ondt……-(
    Tak for jeres rejse, håber der går langt tid, før I er i mål.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.