2 tanker om "WFV #438 – Nativ, Aglianico"

  1. Første gang jeg ser jeres smage-videoer. Herlig uprætentiøst og underholdende. Skal jeg nævne 2-3 tips, så ville det være at have godt styr på facts, nævne smage-temperatur og eventuelt hvad I ser vinen drukket til. Måske hvor lang i forvejen I havde trukket vinen op og/eller dekanteret den.
    Jeg vil helt klart følge Jeres smage-videoer fremover.

    • Hej Lars

      Mange tak for din kommentar og velkommen til WF!

      Du har selvfølgelig helt ret i dine observationer og kommentarer.
      Før i tiden var vi også meget mere fokuseret på disse ting, men vi er nok desværre blevet lidt dovne med årene. Vi vil prøve at stramme op fremadrette! 🙂

      Som udgangspunkt dekanterer vi ikke vinene inden vi smager dem i afsnittene, da vi har indset, at de fleste forbrugere ikke gør det, og vi vil gerne opleve vinene på samme måde som de fleste gør det —- så dekanterer vi dog typisk vinene efter at vi har anmeldt dem, og hvis dette gør vinen betydeligt bedre, så skriver vi det i en note under afsnittet.

      Endnu engang velkommen til WF og tak for kommentaren!

      P.s. – dyk endelig ned i vores arkiv med over 400 video-afsnit og en hel del skriftlige indlæg, om mange forskellige emner indenfor vin-verdenen. Dette gøres nemmest ved at bruge søgefunktionen i øverste højre hjørne eller ved at vælge et af vores “Favorit emner” i menuen øverst på siden.

      Vh
      Tobias

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.