4 tanker om "WFV #440 – Blindsmagning, Champagne"

  1. Tak for nye løjer og spas samt klædelig uenighed blandt smagerne, ikke mindst mht. den første vin. Var der ikke også ved at gå for meget politisk korrekthed i den i ft. konsekvent enighed?
    I nailede jo egentlig vinene meget godt, men var der ikke også tale om to x no brainers?
    Ydermere stor credit til M og M for ikke at ville hævne sig ovenpå urimelighederne med Ch. Giscours 70 forleden. Se, det er et par rigtige gentlemen, der giver sine to gode buddies chancen for at brilliere i blindsmagning…:-)

    Hilsen Lars

    • Hej Lars!

      Tak for kommentaren!

      Ift. enighed iblandt os – grunden til at man på WF måske ofte ser enighed mellem os, kunne være, at når vi vælger at sætte en vin på bloggen, så er det ofte fordi vinen er så spændende/god/usædvanlig, at vi (alle) synes det kunne være interessant at præsentere den. Jeg kan forsikre, at vi, når vi smager vin “off-camera”, ofte er uenige og ofte diskutere vinene voldsomt og passioneret. Dét kan jeg så sagtens forstå, at man gerne vil se mere af på bloggen, fordi det jo er ret underholdende at se på 🙂

      Ja, M&M er nogle gentlemen når det kommer til vino 😉

  2. Altid meget modigt med blindsmagning… hatten af for det! Synd at det ikke var vintage champagne og nogle gængse mærker som i kunne ha gættet! Som altid, god underholdning!

    Mvh Rolf.

    • Hej Rolf

      Tak for kommentaren!!

      Du har ret, og vi må bestemt snart få noget mere vintage-champagne på WF!

      Vi elsker pagne og drikker det i alle afskygninger, men vintage er selvfølgelig særligt interessant i blind-smagnings-øjemed, da forskellige årgange kan variere i udtryk og da det giver mulighed for også at gætte årgang.

      Vh
      Tobias

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.