4 tanker om "WFV #420 – Möet NV"

  1. Det måtte jo komme! Afsnittet hvor I bider hovedet af al skam og indtager jeres aversion Numero uno. Til jeres ros skal med, at I netop tager tyren ved hornene og giver dette “ikon”produkt en seriøs chance. Og så er det tilsyneladende ikke værre….-)
    Jeg kunne tænke mig at spørge, hvordan I abstraherer fra den kendsgerning, at I i årevis har udnævnt Moet til dårligt skum, når I indtager produktet? Man må jo sige, at jeres hjerner (og paletter?!) jo i den grad er blevet programmerede til at give panjen et no go….-)
    Fedt nok, at I siden blindsmager produktet og justerer scoren en enkelt pind op. Det kunne imidlertid havde været rigtigt sjovt, om I havde blindsmagt Moet´en aller først – det havde været godt TV…:-)

    • Hej Lars

      Det er ikke nemt at abstraherer fra det faktum, at det er vores syndebuk nummer et. Men vi gjorde hvad vi kunne. Jeg er fuldstændig enig med dig, den burde have været blind fra starten, det var bare ikke rigtig muligt da vi alle tre vidste den var der.

      Jeg synes vi har givet den en fair score, det er et produkt der ikke gør nogen fortræd, omvendt er det heller ikke et produkt der gør én rigtig glad. Den er lidt kedelig, men dog velsmagende. Jeg kan dog uden problemer finde andre champagner til de penge som gør det markant bedre

      Savart
      Maria-Noelle Ledru
      Fleury
      Marguet

      Når det så er sagt, så kunne jeg godt tænke mig, at vi prøvede den helt blindt på WF på et tidspunkt. Så det er muligvis ikke sidste gang den er set her på siden 🙂

      Det skal lige siges at til den blinde del af smagningen, var vi 7 personer. De fire vidste ikke at den ville optræde i smagningen (der var 8 champagner), og kun jeg vidste hvornår den kom. Kommentarerne til den var ikke meget ulig det vi sagde i videoen. Den bitterhed (negativt) som var der ved første runde af den, var gået af og gjorde den lidt mere afrundet.

  2. Hej drenge
    Har i smagt Louis Roederer Brut Premier? Hvis ikke, kan i lave en video og hvorledes den forholder sig til benchmark Moët.
    Tak for nogle sjove videoer.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.