Dagens afsnit er sidste afsnit fra Ampelos, hvor vi havde 4 spændende dage. Herunder er et billede af kerner som vi taler om i afsnittet.
Tobias står sammen med Peter Work og snakket om de metoder som Ampelos bruger i deres marker, samtidig smager de en flaske af deres Viognier.
Vi beklager lyden ikke er optimal, men indholdet er rigtig interessant.
Vi siger mange tak til Ampelos for deres husly og nogle spændende dage.
Vi nyder en solrig dag i vinmarken.
Fedt afsnit. Glæder mig til at høre oplæg fra hr. Work på lørdag. Også lækkert med nyt super nice design og opsætning.
Mange tak – vi arbejder stadig på et par forbedringer i designet 🙂
Du kan godt se frem til at høre hans oplæg, han har en masse gode pointer og så laver en fantastisk Pinot 😉
Og en fantastisk vigonier- smagte den igår plus hans pinot. Det var virkelig nice.
Rigtig spændende indlæg som giver et indblik i hvad der skal til for at starte op med vinproduktion.