Om

Winefactory har siden oktober 2009 kæmpet for at gøre vinverdenen lettere tilgængelig for alle!

Vi ser os selv som bannerførere for en mere åben og tilgængelig vinverden, og winefactory.dk skulle gerne være det bedste eksempel på denne udvikling – det betyder bl.a., at alle anmeldelser præsenteres uredigeret og så umiddelbare som muligt, at alle seere/læsere er velkomne til at kommentere på ALT og at vi er meget modtagelige for forslag og input.

Winefactory’s indlæg (både videoer og skriftlige) er produkter af entusiasme og passion for vin – vi giver IKKE facit, men vi tilbyder en meningstilkendegivelse og en vejledning. Vi anmelder vine, men først og fremmest taler og diskuterer vi om alle elementer af vinverdenen, menneskene i den, områderne, bøgerne, tilbehøret osv.

Alt materiale på winefactory er tilgængeligt og gratis for alle, og skal gerne være relevant for både novicen og nørden.

Wine Factory består på nuværende tidspunkt af:

Rasmus Bonde Greis, har arbejdet med vin igennem 10 år. Både som butiksassistent i Søberg Vin Korsør og som selvstændig med R/T VinEvents og Mywine.dk. Derudover, arbejdede han i en periode som Sommelier på restauranten Simpsons (1 Michelin stjerne) i Birmingham, England. Han er uddannet cand.merc.FSM og CEMS ved CBS og arbejder nu med Corporate Finance.
Rasmus@winefactory.dk

Tobias Liechti, har gennem 7 år arbejdet med vin professionelt, som sælger og assisterende indkøber i Skovgaard Vine, og som selvstændig med R/T VinEvents. Tobias er uddannet cand.jur fra Syddansk Universitet og arbejder til dagligt som fuldmægtig i udlændingestyrelsen.
Tobias@winefactory.dk

Mark Gerts Rentzmann Jøns, har aldrig arbejdet professionelt med vin, men har dog altid interesseret sig meget for emnet. Mark er uddannet cand.polit fra Københavns Universitet. Når ikke der anmeldes vine til Wine Factory arbejder han med obligationsinvestering.
Mark@winefactory.dk

Morten Berner Jørgensen, Morten arbejder til daglig hos Magnus og Søn i torvehallerne i København. Før det var han mellem 2013-2017 fuld tid hos Brdr. D’s vinhandel i København, og endnu længere tilbage i historient var han i 4 år ansat hos Søberg Vin, Korsør, hvor han har solgt-, og assisteret med indkøb af vin. Han har vin som sin alt overskyggende hobby. Morten er uddannet sommelier på Vin Akademiet og har ligeledes gennemgået WSET Level 3.

WFgroup

Tilmeld eller frameld dig vores nyhedsmail