OMG……., er der udbrudt et anfald af masochisme på redaktionen eller hvad?
Først østeuropæiske blindere og nu thailandsk……vin?!
Hvor får I det fra?
Foruden den spontane glæde og morskab ved at se Marks ansigt fortrække sig i smerte og ærgrelse over produkterne, vil jeg dog skynde mig at ile Thailand til undsætning og sige, at der faktisk findes vinerier, som laver en gang fornuftig og absolut drikkelig druemost.
I HuaHin er jeg således et par gange blevet serveret en Sauvignon Blanc, der både dufter og smager af druen uden at kamme helt over i en syreflad, eksotisk smagende udgave. Jeg mener det var fra HuaHin Hills Vineyard.
Prøv det!
Hehe, tak Lars. Eller jeg ved jo ikke om jeg skal sige tak for at du glæder dig over at opleve min smerte, men det er da rart at du finder afsnittet underholdende. Måske ikke det mest seriøse afsnit vi har lavet – men vinmageren har vidst heller ikke gjort sig særlig umage.
Det lyder spændene med Hua Hin vinen. Vi må skaffe en flaske næste gang vi kender nogen der kommer fordi de kanter. Jeg håber dog der går lidt tid, for pt. har jeg ikke den store iver efter at dykke yderligere ned i Thailandsk vin produktion.
Men interessant at du har smagt noget drikkeligt fra Thailand, efter denne omgang går der et stykke tid før jeg igen skal smage på noget af deres vin 😀
OMG……., er der udbrudt et anfald af masochisme på redaktionen eller hvad?
Først østeuropæiske blindere og nu thailandsk……vin?!
Hvor får I det fra?
Foruden den spontane glæde og morskab ved at se Marks ansigt fortrække sig i smerte og ærgrelse over produkterne, vil jeg dog skynde mig at ile Thailand til undsætning og sige, at der faktisk findes vinerier, som laver en gang fornuftig og absolut drikkelig druemost.
I HuaHin er jeg således et par gange blevet serveret en Sauvignon Blanc, der både dufter og smager af druen uden at kamme helt over i en syreflad, eksotisk smagende udgave. Jeg mener det var fra HuaHin Hills Vineyard.
Prøv det!
Hehe, tak Lars. Eller jeg ved jo ikke om jeg skal sige tak for at du glæder dig over at opleve min smerte, men det er da rart at du finder afsnittet underholdende. Måske ikke det mest seriøse afsnit vi har lavet – men vinmageren har vidst heller ikke gjort sig særlig umage.
Det lyder spændene med Hua Hin vinen. Vi må skaffe en flaske næste gang vi kender nogen der kommer fordi de kanter. Jeg håber dog der går lidt tid, for pt. har jeg ikke den store iver efter at dykke yderligere ned i Thailandsk vin produktion.
De næste 100 afsnit vil alle omhandle vine fra mindre kendte områder… 😉
Men interessant at du har smagt noget drikkeligt fra Thailand, efter denne omgang går der et stykke tid før jeg igen skal smage på noget af deres vin 😀
Gad vide om det er jeres vin eller denne her thailandske vin der er værst 🙂
http://www.blogsvin.dk/2013/02/kun-til-udvortes-brug.html