Tak for et godt og informativt afsnit om den vanskelige kunst at ilte vinen, eller ej.
Også en lille hilsen til jeres Tour d´Alsace – er sikker på, at vi er en del, der glæder sig til at høre om jeres oplevelser ned ad vin-ruten.
Et sidste lille hip til jeres åbning af 10´eren: er i masochister eller hvad? Det er jo tale om et rendyrket barnemord på denne baby af en vin, og det virker også som om, at I har svært ved at få lokket det store ud fra den sovende kæmpe. Næ, en god Bordeaux skal ha den tid, en god Bordeaux skal have….:-)
Jamen endnu en gang bliver vi vel nød til at krybe til korset og konkludere at du har ret.. Men som du også ved, så skal man jo kan det jo være meget sjovt at smage potentiale en gang imellem istedet for den fuldt modne Bordaux..
Hej boys
Godt indlæg, ville bare lige skrive at Chateau Teyssier fra 2011 årgangen er blevet Grand Cru Classés i Saint Emilion.
Og er den dag i dag eget at de samme folk som står bag Château Le Dome.
Og så har jeg den til 250 i min butik hehe 😉
Fedt 😉 Smuk info..
Tak for en hyggeligt afsnit.
Den sidste karaffel i viser, hvad hedder den?
Mvh Klaus
Den sidste og klart den meste geniale er Zalto Magnum, som kan erhverves hos KK-wine.
Super, sådan en må jeg vist have 🙂
Hej svende,
Tak for et godt og informativt afsnit om den vanskelige kunst at ilte vinen, eller ej.
Også en lille hilsen til jeres Tour d´Alsace – er sikker på, at vi er en del, der glæder sig til at høre om jeres oplevelser ned ad vin-ruten.
Et sidste lille hip til jeres åbning af 10´eren: er i masochister eller hvad? Det er jo tale om et rendyrket barnemord på denne baby af en vin, og det virker også som om, at I har svært ved at få lokket det store ud fra den sovende kæmpe. Næ, en god Bordeaux skal ha den tid, en god Bordeaux skal have….:-)
Jamen endnu en gang bliver vi vel nød til at krybe til korset og konkludere at du har ret.. Men som du også ved, så skal man jo kan det jo være meget sjovt at smage potentiale en gang imellem istedet for den fuldt modne Bordaux..