Del dine vinoplevelser over nettet!

”Vinomemo er siden hvor du kan komme i tanke om det. du glemte aftenen før – i hvert fald hvis det er navnet på den vin, du fik lidt for meget af”

Næsten samtidig med at Wine Factory så dagenslys, startede et andet vinprojekt ikke meget langt fra os – nemlig Vinomemo, som vel næsten kan kaldes Facebook for vindrikkere.

Vinomemo giver dig mulighed for at dele dine vinoplevelser med dine medlemmer af din vinklub (venner), det er muligt at bedømme hver flaske, skrive smagenoter og kommentarer til både egne vine men også dine venners vine. Undertegnede har været aktiv på siden den sidste månedstid, og jeg har efterhånden samlet 135 medlemmer af min vinklub og fået tilføjet 51 vine i min vinkælder.

Bag Vinomemo står flere dygtige personer med hver deres kompetencer, her kan bl.a. nævnes somalier uddannet Nana Wad, som alle for øvrigt får som deres første ven. Reklame manden Claus Skytte skal også nævnes, manden er faktisk landskendt dog mere fra sin rolle alles favorit DJ Harske Hubbi, der vender LP’er i største stil, mens han speaker over det meste.

Nu tænker du måske Vinomemo er vel kun for vinnørder – og NEJ, en af vinomemos missioner er lige netop at få alle jer, der gerne nyder et glas vin, om det er til 50 kr. fra Netto eller 1500 kroners Bourgogne du hælder i dig, så er dette stedet, hvor du har mulighed for at dele dine personlige vinoplevelser, samtidig med at du kan læse om andres – måske gemmer din kommende favorit vin sig i min WineCeller. Så få dig en bruger og tilføj mig som ven. 🙂 www.vinomemo.com

/Rasmus Greis

2 tanker om "Del dine vinoplevelser over nettet!"

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.