Afstemning: I ELSKER Europa!

  

Wine Factorys besøgende har talt: Europa er bedst.  

Så klart kan det siges efter oktober måneds afstemning. Afstemningen lød: Hvor er din favorit vin fra? Europa? Amerika (nord/syd)? Australien / NZ?  

I alt stemte 74 og Europa løb med hele 68% af stemmerne. Om det så er Frankrig, Italien eller Spanien der trækker stemmerne melder historien ikke noget om, men en ting er sikkert, Australien har lang vej endnu med sine 22% og endnu værre ser det ud for det Amerikanske der altså blev sidst med 10%. 

Har du set verdens bedste film om vin?

  

I november måned skal du tage stilling til hvad du kigger efter når du køber vin.  

Etiketten?  

Drue sorterne?  

Landet?  

Gode anmeldelser?  

Spar Prisen?  

Andet? 

  

Du kan afgive din stemme ude til højre. 

3 tanker om "Afstemning: I ELSKER Europa!"

  1. Interessant, men, hvis vi ska være ærlige, vel ikke noget overraskende resultat.

    Jeg mener man bestemt skal have respekt for hvad “de oversøiske” lande producerer af fremragende vine, men når der bliver spurgt så direkte til, hvor ens PERSONLIGE favorit-vin kommer fra(om der så menes ental el. generelt), er det min erfaring at de fleste vin-nørder må krybe til korset, og erkende at Europa stadig står (langt) stærkest i verdenen af store, uforglemmelige vine!

    Erkender at ovenstående godt kan være lidt provokerende sagt – så hvis der er nogle som har lyst til at bekende en anden mening, må de endelig gøre det 😉

  2. Hej

    Jeg er klart mest til vine fra Chile, gerne af druen Merlot eller Carmenere. Jeg synes vin fra Europa er for surt og for dyrt. De vine jeg drikker fra Chile smager af meget mere!

    mvh
    Flemming

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.