WFV #67 – Franck Bonneville Champagne

Champagne Guruen, Tobias Liechti tester Franck Bonneville Champagne, hjembragt fra det svenske Systembolag.
Han fortæller lidt om de tidligere produkter han har smagt fra Bonneville, som indtil nu har været en positiv oplevelse.
Denne flaske viser sig dog som en skuffelse, næsten uden duft. Smagen er kedelig og intetsigende og det viser sig i det hele taget til at være en KÆMPE-skuffelse.!

Franck Bonneville bliver vurderet til 7.6 Winefactory point. Anbefales ikke! Prøv noget andet Champagne 🙂

76

Har du prøvet Frank Bonneville og har en anden mening? Smid en kommentar!

5 tanker om "WFV #67 – Franck Bonneville Champagne"

  1. Hej Tobias.

    Nu snakker du ikke ligefrem godt om “supermarkeds”-champagnerne. Jeg har fået en Moet 2002 i gave, er den også under denne supermarkeds kategori, eller hvad er din holdning til produktet?

    /Mads L.

    • Hej Mads – tak for dit spørgsmål!
      Nu er “supermarkeds-champagne” et meget vagt og bredt begreb – med det begreb, mener jeg de mange standard NV-produkter fra de store “grand marques” som f.x. Moët, Veuve Clicquot, Lanson, Tattinger, Pommery, Perrier Jouet, Mumm, Laurent-Perrier, Ayala osv., som bliver solgt i de store supermarkedskæder. Mange af disse produkter er fuldstændigt tomme for personlighed, energi, smag/duft, karakter og “interessanthed”, og er efter min mening direkte skadelige for champagnes renommé.

      MEN: ovennævnte producenter laver alle også gode produkter, som bestemt er værd at “sætte tænderne i” 😉
      Bl.a. er mange af vintage-produkterne ofte interessante.
      Mht. din Moët 02′ – jeg har ikke selv smagt den, men 2002 var jo virkelig en super årgang, så der er bestemt chance for at den kunne være en god oplevelse. Problemet er lidt, at Moët åbenbart ikke tager nogen af deres produkter seriøst (kvalitetsmæssigt) mere, selv deres flagskib Dom Pérignon er faldet voldsomt i kvalitet de seneste par årtier. Man kan få nogle fantastiske oplevelser med ældre Dom P’er, men nu til dags bliver der lavet millioner af flasker Dom P. i faldende kvalitet, og den nærmer sig mainstream status, selvom den burde være et eksklusivt top-produkt… sørgeligt.

      Jeg krydser fingre for at din 02’er sparker r*v – du må meget gerne vende tilbage her på siden med en kommentar når du har smagt den! 😉
      Jeg ville elske at få min pessimistiske forestilling om Moët modbevist 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.