Godt nytår! Wine Factory er tilbage efter juleferien. Det første afsnit består af en lille Chianti smagning, hvor vi snakker lidt Chianti, hvordan det laves, området og meget mere. Så se med og lær en masse om Chianti!
Vi smager følgende vine i dette afsnit:
Inalto Chianti 2009, 78 Wine Factory Point, pris: 79,- hos wine.dk
Canonica a Cerreto Chianti Toscana, Chianti Classico 2007, Wine Spectator giver den 90 point, men vi på Wine Factory går op og giver den 91 WF-point!
Den koster 135,- hos wine.dk (En Must try Chianti! Kan stærkt anbefales!!)
Canonica a Cerreto Chianti Toscana, Chianti Classico RISERVA 2006, vi giver 92 WF-point!! Den kan købes for 185,- hos wine.dk
Skål og tak fordi du så med ! 🙂
Whoop Whoop!
Elsker Chianti (Classico) !! – og så et super afsnit, masser af info og en rutineret indsats fra værterne 😉
Hvad med et Brunello afsnit?
Rigtig godt afsnit drenge.. 😉
god stil, forsæt med det.
Hej Wine factory,
Super afsnit! Det fungerer rigtigt fint med fast indstilling, men jeg sad og fik lyst til at se nærbilleder af etiketter undervejs. I fik jo sjove detajler med (hanen på bandarolen eller bare etiketten). Så hvad med nogle nærskud eller måske bare en strakt arm mod kameraet (autofokus naturligvis).
Ser frem til næste afsnit,
Anders
Hej Anders!
Tak for de fine ord!
God idé med nærskud, helt sikkert noget vi vil prøve på næste gang vi filmer.! Eller blot tage et billede og klippe det ind.
Forresten, så hvis du har lyst, så vil vi gerne have dig med i vores “Blog-Swap”. Hvis det har interesse må du gerne skrive lidt om din blog, din indgangvinkel til vin m.m.
Se fx. http://winefactory.dk/2010/12/blog-swap-mad-about-wine/
Hej Rasmus, Jeg er helt med på blogswap og melder mig gerne under fanen. Jeg finder emne og vender tilbage senere. Ser frem til at se jeres programmer, best Anders
Depardieu > Brunello afsnit lyder som en god ide. Nogle bestemte du gerne vil have vi smager? 😉
jeg vil være nysgerrig for at høre hvad I mener om La Poderina (forhandles hos Erik Sørensen), som jeg mener er et flot glas brunello.