WFV #133 – Alamos Melbec, Catena Malbec & Cabernet Sauvignon


Turen er kommet til Argentina hvor vi tester en række produkter fra Catena, først deres “lillebror” Alamos, efterfulgt af vine fra Catena serien. Vinene viser sig at være fine køb til prisen. De forhandles af Phillipson Wine.

Anbefaling Vine vi smager i dette afsnit Point pris
 Godt køb Alamos Malbec 2009  84  50
 Godt køb Catena Malbec 2008  88  80
 Neutral Catena Cabernet Sauvignon 2008  83  80

[portfolio_slideshow]

4 tanker om "WFV #133 – Alamos Melbec, Catena Malbec & Cabernet Sauvignon"

  1. Hej drenge,

    jeg synes faktisk, I er lidt hårde var Alamos’en mht. pointgivningen – enig, næsen er ikke den mest spændende, men jeg synes til gengæld munden kompenserer (som I også selv er inde på). Nu er jeg jo ikke ekspert i 100-trin skalaen, men synes 84 lyder noget lavt for min favoritgrillvin:)

  2. Hej Anders – tak for at du ser med og mange tak for kommentaren! 🙂

    Nu var jeg jo ikke selv med i smagningen (super afsnit Mark og Morten!), men smagte vinen efterfølgende. Jeg vil ikke udelukke at den evt. ku ha fået et enkelt point mere, måske, men nu er 84p. jo ikke nødvendigvis nogen dårlig score – bestemt ikke med tanke på det lave prisniveau!
    Som du og andre kan se ude i højre side, på forsiden, er 84p. i en kategori for gode vine af “over middel” kvalitet. Ydermere giver vi vinen karakteren: “Godt køb”.

    Vinen var desværre ikke særlig kompleks – men det forventer jo også kun de færreste, af en vin til en 50’er! – At vinen så ellers havde en god frugt, god balance og en ok syre gjorde at den alligevel fik 84p., som jeg som sagt mener er en fin score, for en vin til 50 kr.

    Jeg kan imidlertid godt forstå hvis du synes den burde rates højere – sådan har jeg det jo også ofte selv, når jeg læser ratings af andre vinkritikere – da vin jo er og bliver en subjektiv ting. I næste uge rater vi sikkert en vin højt, som du til gengæld synes er noget værre l-o-r-t – og det er derfor vin altid er så interessant et emne at tale om – det VIGTIGSTE er selvfølgelig blot, at man altid følger sin egen smag og aldrig lader sig påvirke af andres mening om noget så subjektivt som vino!

    Igen mange tak for din kommentar – håber du skriver flere i fremtiden 😀

  3. heyhey

    Da vi smagte vinen, syntes vi, som vi også siger, at det var et godt glas og specielt til en flad 50er. Men som vi igen siger i afsnittet, så kommer der ikke noget mærkbart personligt frem i vinen, så derfor kommer den aldrig over de 84 point 😉 Men jeg synes vinen er super til en 50er! Derfor som også Toby siger – GOD KØB

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.