WFV #161 – Engelske bobler, Camel Valley Cornwall 2009 & Ridgeview Bloomsbury 2009

I dagens afsnit tager vi endnu engang et kik på den engelske vinproduktion, turen er denne gang kommet til engelske bobler, eller Sparkling Wine.

Der bliver smagt på to meget anerkendte producenter, Camel Valley ene viser sig dog at falde en anelse igennem. Ridgeview er dog en seriøs udfordre til Champagne, klassisk Champagne blend, god kompleksitet, og efter kameraet blev slukket og vinen fik lidt luft åbnede Pinot delen sig også, det betød der kom en blid jordbær nuance. Meget behageligt og komplekst, de 90 point kan sagtens forsvares.

Anbefaling Vine vi smager i dette afsnit Point pris
Køb ikke Camel Valley Brut Cornwall 2009 79
God køb Ridgeview Bloomsbury 2009 90

Ridgeview kan købes her, hvis man gerne vil prøve nogle gode engelske bobler 

Har du prøvet den? Smid gerne din mening herunder 🙂 

5 tanker om "WFV #161 – Engelske bobler, Camel Valley Cornwall 2009 & Ridgeview Bloomsbury 2009"

  1. FEDT at se nogle engelske bobler!!

    Man hører meget om at de virkelig skulle være nogle seriøse udfordrere til pagne – dog at priserne skulle være lidt rigeligt høje…

    Interessant at se det med moussen – bare ved selve ophældningen ser man at Camel kun holder moussen 1-2 sek. hvor Ridgeview er vedvarende i 5-6 gange så lang tid. Det kunne være interessant om det måske er druetyperne, og ikke blot produktionsmetoden, der gør at Ridgeview har en bedre mousse.

    • Ja Ridgewiev var et rigtig dejligt glas! Det blev jeg virkelig overrasket over, og kompleksiteten fortsætter, som jeg skrev med Pinot nuancer efter lidt tid i glasser! Super!

      Men ja, godt nok en underlig flaske, Camel, prøv også at se farven på vinen, lagde først mærke til efterfølgende hvor lys den var… Der har Ridgewiev fat i det rigtige med både drueblend og metode – man er jo lidt frankofil 😉

      Håber du havde en dejlig jul 🙂

  2. Hvor fedt. Ridgeview er netop den eneste engelske vin jeg har stiftet bekendtskab med – også deres Bloomsbury dog i en NV, som jeg også var ret glad for. Stor fan. Måske man skulle overveje at gøre bekendtskabet til et venskab og prøve lidt mere af deres mousserende vin.

    • Det er også klart det bedste jeg har smagt, so far!
      Så prøv gerne deres 2009 🙂
      Jeg har to flasker UK Rosé bobler, den ene fra Wales.. Så må vi se om det kan følge Ridgeview…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.