WFV #190 – Casas del Bosque Reserva Pinot Noir Casablanca Chile 2009

Vi nærmer os stille og roligt afsnit nr. 200! Indtil da kan du se denne video hvor vi smager på oversøisk Point Noir fra Casablanca Valley i Chile. Vinen er tilsendt af Philipson Wine. Skål

Anbefaling vine vi smager i dette afsnit Point pris
 Neutral Casas del Bosque Reserva Pinot Noir 2009 Chile 85  80

4 tanker om "WFV #190 – Casas del Bosque Reserva Pinot Noir Casablanca Chile 2009"

  1. I det prisleje er der ARA pinot noir (HJ Hansen) fra NZ, som er et godt køb. Jeg har efterhånden prøvet en del oversøisk PN under 100,- og der er desværre ikke meget interessant at hente der….dog synes jeg at ARA er et fin køb.

    • Fedt – tak for kommentaren!!
      Det er VIRKELIG svært at finde god, “ærlig” Pinot til under 100 kr.
      Paradoksalt nok er Bourgogne, der ellers normalt regnes som et dyrt område, for mig ofte det område der kommer tættest på at levere god Pinot til omkring 100kr. – enten i form af de store huses standard “entry-level” Bourgogne, eller i form af kommune-vine fra mindre selvstændige producenter.

    • Hej Rune
      Som Tobias også siger: mange tak for din kommentar!
      Jeg har prøvet Herringbone PN fra ARA ltd. Jeg synes det er glimrende PN, men igen synes jeg også det ryger ind i mængden. Jeg var måske marginalt højere på den end på den Chilienske jeg smager herover. Men vin er jo som bekendt et spørgsmål om smag. Tror jeg vil prøve den igen ved lejlighed 🙂

  2. Prøv ARA Composit 2009 PN, istedet for Herringbone, der er en mere fyldig, “flæsket” og kompleks. Den står i 80, -pt.

    Problemet med Bourgogne Rouge til under 100,- er at de ofte er benet og tynde i udtrykket. Men de har selvfølge den mineralitet som man savner hos de oversøiske.

    PN under 100,- så er der også Julien Meyer, Alsace basis (bio) PN, som smager Bourgogne….det er dog et stykke tid siden jeg fik den og den er muligvis dyrere nu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.