7 tanker om "WFV #206 – Bobler fra New Zealand"

  1. Hej drenge.
    Pelorus lyder rigtig spændende, den må jeg hellere snart prøve. Hvor har i fundet den til en hund henne?

  2. Ja det er meget muligt 🙂 Men når man ringe til Skovgård vine, så kender de den ikke og har den ihvertfald ikke 🙂 Hvilken en af deres forhandlere fandt i den ved?

  3. Har også kontaktet dem i dag, da jeg ikke kunne finde vinen på hjemmesiden. Gad vide hvor mange mere der behøver gøre det, før de rent faktisk får den i sortiment 🙂 Har googlet, og kan se at den forhandles af vildmedvin.dk til 199dkk. Mener dog kun de sælger for forskellige importører, så det kan nemt være at den forhandles til 100 dkk andetsteds. Ses ofte.

  4. hmmm Vildmedvin, var det ikke NV de kunne tilbyde? Den fik jo ikke ligefrem super meget ros… Men lad os da håbe skovgård kommer igang med alle de efterspørgelser de får:-)

  5. OBS!
    Heysan alle: vinen i afsnittet er købt i Skovgaards Slagelse-butik. Der er, så vidt jeg ved, ikke meget af den på lager. Tlf.nr. direkte til butikken, hvor man typisk for lidt bedre hjælp og hvor de burde kende den, er: 5850 0026. Som service kan oplyses, at de sender til hele landet, uanset antal flasker, for 89kr., ellers må man desværre nok køre til Slg. 😉

    Håber dette hjælper – skriv altid gerne hér i kommentarene, hvis I oplever problemer med importørerne/forhandlerne – så hjælper vi gerne med at prøve at råbe dem op 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.