“….smager som lilla fløjl……”, så har man hørt det med!
Hvordan smager brun fløjl så, og er der forskel i f.t., hvor riflet fløjlen er?
Spøg til side, fedt at I ikke har tabt kvalitetsmæssigt momentum efter den dekadente uge. Navnlig stor ros for gennemgangen af apellationssystemet på de toscanske kanter. God forbrugerinfo.
Jeg er enig i jeres bedømmelse – og at prisen som i nævner er alt for høj. Den er så vidt jeg kan se, også udgået af sortimentet desværre. Jeg har dog fundet den til en væsentligt(!) lavere pris ved en nordjysk importør, så det er nu igen muligt at få “lilla fløjl” til næsten halv pris… 🙂
“….smager som lilla fløjl……”, så har man hørt det med!
Hvordan smager brun fløjl så, og er der forskel i f.t., hvor riflet fløjlen er?
Spøg til side, fedt at I ikke har tabt kvalitetsmæssigt momentum efter den dekadente uge. Navnlig stor ros for gennemgangen af apellationssystemet på de toscanske kanter. God forbrugerinfo.
Hehe, ja der kommer ind i mellem nogle lidt spøjse kommentarer!
Vi ses i morgen – det bliver godt med en indsprøjtning bourgogne.
Jeg er enig i jeres bedømmelse – og at prisen som i nævner er alt for høj. Den er så vidt jeg kan se, også udgået af sortimentet desværre. Jeg har dog fundet den til en væsentligt(!) lavere pris ved en nordjysk importør, så det er nu igen muligt at få “lilla fløjl” til næsten halv pris… 🙂