4. december, Cremant de Loire – #264 Udgivet den 04/12/2012 af Julemanden I dag smages der cremant fra Frankrigs have – og vi kan allerede hér afsløre, at vi bliver meget positivt overraskede!! Anbefaling Vine vi smager Point Pris Godt Køb Chateau de Passavant 91 100 Related
Super dejligt med sådan en overraskelse – har ikke hørt om producenten før, men da klart noget jeg skal prøve (igen), specielt med tanke på prisen! Champagne skal “kun” ligge min. 15 måneder på bærmen – ikke 30. Men selvfølgelig lagrer mange producenter meget længere 🙂 Rasmus – har du et link til producenten? kan ikke lige finde ham.. Svar ↓
Super dejligt med sådan en overraskelse – har ikke hørt om producenten før, men da klart noget jeg skal prøve (igen), specielt med tanke på prisen!
Champagne skal “kun” ligge min. 15 måneder på bærmen – ikke 30. Men selvfølgelig lagrer mange producenter meget længere 🙂
Rasmus – har du et link til producenten? kan ikke lige finde ham..
Toby, har du prøvet google? 🙂 det er den første side der kommer frem.
http://passavant.net/