7 tanker om "WFV #287 – Blindsmagning af Græsk vin"

  1. Endnu en gang et kanon afsnit! Det er fedt når I laver blindsmagning. Altid sjovt!
    – også er jeg vild med de ekstra store glas, der kan minde lidt om de gamle store fadølsglas, hvis man lige gjorde stilken lidt kortere 🙂
    Tak for endnu et godt og sjovt afsnit!

    • Tak for kommentaren Thomas. Da jeg ikke selv er med i afsnittet vil jeg gerne tillade mig også at rose det, det er et godt afsnit.
      Jeg er meget enig med dig at det er fedt med de her blinde afsnit, det sætter virkelig smagsoplevelsen i fokus. Af samme årsag køre vi stort set altid vores interne smagninger semiblindt.

  2. He he, en blinder…..og så med en græker i glasset.
    Hvor ond har man egentlig lov at være?!
    Har selv et par kammerater, hvor vi ynder at pine hinanden med diverse blindere her og der, men sagen er jo faktisk den, at man bliver meget mere skarp og bedre til at genkende karakteristikaer, når man kun har sine sanser at stole på.
    Altså, nu er det jo ekstremt underholdende, når blindsmagningen er så svær som tilfældet er, men det kunne da overvejes at gøre det en smule nemmere næste gang, f.eks. en Toscana-vin, hvor de to uheldige helte så skal finde nærmere ind til, om det er en Chianti, en Brunello, en super-toscaner eller lignende.
    Bare et forslag, men TAK for god humor…:-)

  3. Hey begge 🙂

    Jeg er helt enig i at det er genialt at smage vine blindt… Også selvom man skyder ved siden af tit, især når det er en vin som tilfældet i videoen her 😉
    Og du har ret, jeg ville også gerne ha at Rasmus var lidt sødere imod os næste gang 😉

    De store glas er Riedels Vinum XL serie, som jeg er faldet for, lige netop fordi de har denne lave stilk og kæmpe “kop”

  4. Godt og underholdende afsnit drenge, sjovt I lige skulle have et græsk afsnit da hr Lichti og jeg for få måneder siden drak netop en græsk, anbefalet af HJ-HANSEN. Den fik os dog ikke op og ringe, men stadig et fornuftigt glas. Lyder til denne her er noget bedre.

    Broholm

  5. Hej
    Først og fremmest, tak for mange, MAAANGE timers god og lærerig underholdning. Blindsmagningerne er altid sjove at følge, både fordi der er en rimelig chance for at komme godt og grundig på glatis, men også fordi man, som Lars skriver er man tilbøjelig til at være ekstra skarp og opmærksom, når man ikke har nogen viden om hvad man smager. Græsk vin er faktisk ofte ganske spændende, de kan faktisk godt finde ud af det.
    Mvh Kim M

  6. ey ey .. Kim M

    Tak og selvtak 🙂

    Du har ret, når du siger blindsmagningerne er sjove, det er også der hvor der er grobund for super indlæring og udvikling, så jeg er vild med blindsmagninger!

    Og jep, Grækerne kan sgu godt lave vin, det er bare meget lidt man ser af det herhjemme, med jeg tror desværre heller ikke, at der kommer så meget i denne her kaliber dernedefra..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.