15 tanker om "WFV #304 – Yellow Tail Bubbles"

  1. OK, relativt uinteressant afsnit, i hvert fald uinteressant vino.
    Spørsmålet bliver tilbage: hvor stammer alle de flasker fra?
    Og hvorfor kunne vi ikke have hørt lidt mere om dem i stedet? Tænker vi er lidt højere oppe i pointsskalaen…:-)

    • Hej Lars

      Vi havde en smagning med vintage champagne, hvorfor yellow tail ikke er med i den. Vi er igang med et indlæg om flaskerne der, så det kommer no worries. Desværre ikke i video format, da vi ikke syntes et to timer langt indslag ville være passende.

      Og ja, uinterressant vino, men vi ville lige lave lidt sjov..

  2. Jordnær?

    Nærmere præsentiøst og arrogant plat indslag.

    Synes ellers at i har lavet nogle gode klip, men dette er sgu på grænsen til at være tilpas selvfedt!

    • Hehe – det er fanme god humor..

      Klaus? Er det samme afsnit vi har set.. ? Kan ikke se hvor det arrogante er? Du er måske blevet blindet af der stå andre flasker på bordet?

  3. Ja, i min verden virker det ret arrogant, sådan som der gøres grin med produktet på forhånd. Lur mig om en dyr flaske på forhånd ikke havde fået en smule mere respekt.

    • Hej Klaus

      Vi er ikke kede af det hvis vi opfattes som at gøre grin med yellow tail (YT), for det er for os og mange andre vininteresserede personer et nærmest unerlødigt produkt.
      Om afsnittet er arrogant? Ja muligvis. Sådan vil man måske opfatte det hvis man er stor fan af YT eller ligefrem ‘winemaker’ hos dem.

      Afsnittet skal opfattes først og fremmest som lidt sjov i gaden – med en lille provokation. Jeg synes egentlig ikke der bliver gjort grin med produktet. Jeg var ikke selv med i afsnittet, men det får trods alt en score på 75. Hvilket jeg synes er LANGT mere end det fortjener.

      Vi håber du ser med i fremtiden, for vi mener selv (uden at være selvfede) at der er en del godt i mellem. Ligeledes håber vi at du også for fremtiden vil kommentere. Både godt som skidt. Vi kan kun forbedre os med jeres input!

      Vi kan i øvrigt også fornøje os med bobler til 59,- og jeg synes du skal se dette afsnit: http://winefactory.dk/2012/08/wfv-227-bobler-pa-discount-bobler-til-59/

      Venligst
      Mark

      • Hej Mark

        Nu er jeg ikke selv specielt tilhænger af Yellow Tail flasken heri klippet, faktisk har jeg ikke smagt den.

        Jeg synes nu bare at det begynder at blive plat (Det som i kalder lidt sjov i gaden), når i på forhånd har sat jer for at i ikke kan lide produktet, på grund af at det kommer fra en masseproducent. Måden det bliver udtrykt på i dette klip, fremstår for mig som om der aldrig kommer noget godt ud af den slags masseproduktion, og det virker arrogant når i kommer med udtryk som, ‘Hvis der er nogen der er til ‘dén’ slags’… For det er der jo i høj grad, hvis man dømmer ud fra salget af masseproduceret vin på verdensplan.

        Desuden har jeg aldrig brudt mig om, at man bevidst vælger at gøre grin med et produkt. Så lad dog være i stedet og finde noget positivt at fokusere på.

        Men nok om det… Jeg synes stadig at i laver nogle ganske underholdende og forfriskende klip, som jeg holder af at se. Dette indslag var for mig bare langt under den standard, jeg havde forventet at se fra jer. Men der er jo nok også nogle der er til ‘dén’ slags 🙂

        Skål og god weekend.

        Mvh Klaus

    • Hej Klaus

      Jeg er meget ked af at høre, at du ikke brød dig om afsnittet.

      Det var ment som et “joker-afsnit” – hvilket er noget vi tillader os selv engang imellem, i håb om at vores seere måske vil grine lidt af det, men det kan godt være vi bare skal holde denne type afsnit for os selv fremover.
      Det er på den anden side heller ikke et afsnit jeg vil undskylde for – jeg kender både Morten og Rasmus godt nok til at vide, at hvis vinen virkelig havde vist sig at være god, så havde de også gjort opmærksomhed på det og “fejret” den behørigt – der er ikke noget vi elsker mere her på WF, end en underdog der klarer sig godt, og som viser uventet klasse og niveau. Dette gjorde YT desværre ikke, og når den så ovenikøbet skuffer fælt (hvilket er svært at gøre til 59,-), ja så bliver den også “straffet” behørigt.

      Jeg kan kun sige, at jeg håber du fortsat vil se med, kommentere og være en del af den nye vin-kultur-bølge, som WF kæmper for – en bevægelse, som netop forsøger at udrydde det prætentiøse og arrogante ved vinverdenen! 🙂

      • Hej

        Jeg beder på ingen måde om at i skal undskylde for afsnittet, men kommer blot med mit synspunkt på det. Længere er den ikke.

        Mvh Klaus

  4. Smagte selv produktet i weekenden. Så det i netto og kom til at tænke på debatten herunder.

    Puha… Det var ikke sjovt 🙁

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.