Herligt nørdet afsnit, drenge, hvor I jo indirekte kommer ind på det her med subjektivitet vs. objektivitet ved bedømmelse af vin.
I giver jeres egen holdning til kende, super, og kommer samtidig med en fair beskrivelse af, hvad man kan forvente sig, hvis man f.eks. er shiraz-fan.
Vil skynde mig med en tilføjelse i f.t. det med vin dyrket på vulkansk jord. Erhvervede fornylig 6 flasker Titolo 09, som er en vin gjort på den spændende aglianico-drue fra stokke, der gror på Vulture-vulkanen.
Har I smagt den? En enkelt flaske er drukket, og den var…..speciel. Duften af kål var ubeskrivelig, og den aftog kun gradvist over en dags tid og var svær at abstrahere for i f.t. den gode sunde frugt, som vinen også byder på.
Er dette udtrykket for vulkanisk jord? Eller skal den bare ligge 5-10 år til, alternativt vold-dekanteres?
Fedt afsnit drenge:-) god energi og tydeligvis ligeledes god drue:-) hvor i verden forhandles dette produkt?
Som sagt aner vi ikke hvor det kan erhverves. Mener det var en prøveflaske Tobias’ tidligere arbejdsgiver havde modtaget fra producenten.
*nuværende arbejdsgiver
…men ellers rigtig nok 😉
Troede de havde fyret dig for længst 😉
Herligt nørdet afsnit, drenge, hvor I jo indirekte kommer ind på det her med subjektivitet vs. objektivitet ved bedømmelse af vin.
I giver jeres egen holdning til kende, super, og kommer samtidig med en fair beskrivelse af, hvad man kan forvente sig, hvis man f.eks. er shiraz-fan.
Vil skynde mig med en tilføjelse i f.t. det med vin dyrket på vulkansk jord. Erhvervede fornylig 6 flasker Titolo 09, som er en vin gjort på den spændende aglianico-drue fra stokke, der gror på Vulture-vulkanen.
Har I smagt den? En enkelt flaske er drukket, og den var…..speciel. Duften af kål var ubeskrivelig, og den aftog kun gradvist over en dags tid og var svær at abstrahere for i f.t. den gode sunde frugt, som vinen også byder på.
Er dette udtrykket for vulkanisk jord? Eller skal den bare ligge 5-10 år til, alternativt vold-dekanteres?