Helt enig, skønt, vitalt og også lidt corny afsnit, som man kun kan blive i godt humør af at se og lytte til.
Jeg gad nok vide, hvad promillen var hos d´herrer, da afsnittet kom i kassen, men I balancerer også dette som barberbladskarp syre i en tysk riesling spätlese….
Og så må jeg hellere applaudere Rasmus´ efterhånden lidt bedre franske udtale….-). Dog ingen roser uden torne; Den gode Depardieu ville sikkert blive ked af at få sir fornavn udtalt med G. Gerard udtales med sj som i (Sj)erard.
Keep them coming, boyz.
Godt afsnit. Dejligt med et par forskellige holdninger, og fedt at I tager ud og udforsker vinens verden! Bliv ved! 🙂
Bare et spørgsmål…
Hvor stor betydning har det at I smager Depardieu’en først?? Kan det have nogen indvirkning på, at Domaine Ott skuffer så meget.. Måske var Depardieu så stor, at de små smagsdifferentieringer som, måske(måske ikke), var i Domaine Ott ikke kunne trække igennem??
Lidt det samme som at smage en amarone og derefter gå i krig med pinot noir?? Eller hvad??
– og bare et generelt spørgsmål omkring smagning.. Hvis man laver en lille smagning med nogle venner, hvordan skal man så vælge hvad man skal smage først, hvis man ikke har det store kendskab til producent eller vinen??
Det spiller helt sikkert ind at vi smager Domaine Ott først, den har slet ikke power from den gode Depardieu leverer.
Ikke desto mindre, så selv efter gensmagning hvor munden blev renset godt, var den stadig skuffende, og slet ikke så kompleks som man skulle forvente.
Med hensyn til smagning, så er en god tommelfinger regel, at starte med det letteste og gå mod det tungere.
Hvis det er en smagning med nogle gamle sager imellem, så start med dem. 🙂
Dejligt indlæg drenge, første vinen af la-bien-decide sælges i H.J Hansen i årgang 2003, 2004 og 2006. Og koster i dk mellem 320-480 kr.
Tak for info! Var ikke klar over den var i DK! 🙂
Helt enig, skønt, vitalt og også lidt corny afsnit, som man kun kan blive i godt humør af at se og lytte til.
Jeg gad nok vide, hvad promillen var hos d´herrer, da afsnittet kom i kassen, men I balancerer også dette som barberbladskarp syre i en tysk riesling spätlese….
Og så må jeg hellere applaudere Rasmus´ efterhånden lidt bedre franske udtale….-). Dog ingen roser uden torne; Den gode Depardieu ville sikkert blive ked af at få sir fornavn udtalt med G. Gerard udtales med sj som i (Sj)erard.
Keep them coming, boyz.
Hehe! Jeg takker mange gange, så har man tilmed prøvet at blive rost for sit franske 😉 Og Depardieu… Han tiltales fremover kun ved efternavn..
Godt afsnit. Dejligt med et par forskellige holdninger, og fedt at I tager ud og udforsker vinens verden! Bliv ved! 🙂
Bare et spørgsmål…
Hvor stor betydning har det at I smager Depardieu’en først?? Kan det have nogen indvirkning på, at Domaine Ott skuffer så meget.. Måske var Depardieu så stor, at de små smagsdifferentieringer som, måske(måske ikke), var i Domaine Ott ikke kunne trække igennem??
Lidt det samme som at smage en amarone og derefter gå i krig med pinot noir?? Eller hvad??
– og bare et generelt spørgsmål omkring smagning.. Hvis man laver en lille smagning med nogle venner, hvordan skal man så vælge hvad man skal smage først, hvis man ikke har det store kendskab til producent eller vinen??
Det spiller helt sikkert ind at vi smager Domaine Ott først, den har slet ikke power from den gode Depardieu leverer.
Ikke desto mindre, så selv efter gensmagning hvor munden blev renset godt, var den stadig skuffende, og slet ikke så kompleks som man skulle forvente.
Med hensyn til smagning, så er en god tommelfinger regel, at starte med det letteste og gå mod det tungere.
Hvis det er en smagning med nogle gamle sager imellem, så start med dem. 🙂