Første gang jeg ser jeres smage-videoer. Herlig uprætentiøst og underholdende. Skal jeg nævne 2-3 tips, så ville det være at have godt styr på facts, nævne smage-temperatur og eventuelt hvad I ser vinen drukket til. Måske hvor lang i forvejen I havde trukket vinen op og/eller dekanteret den.
Jeg vil helt klart følge Jeres smage-videoer fremover.
Du har selvfølgelig helt ret i dine observationer og kommentarer.
Før i tiden var vi også meget mere fokuseret på disse ting, men vi er nok desværre blevet lidt dovne med årene. Vi vil prøve at stramme op fremadrette! 🙂
Som udgangspunkt dekanterer vi ikke vinene inden vi smager dem i afsnittene, da vi har indset, at de fleste forbrugere ikke gør det, og vi vil gerne opleve vinene på samme måde som de fleste gør det —- så dekanterer vi dog typisk vinene efter at vi har anmeldt dem, og hvis dette gør vinen betydeligt bedre, så skriver vi det i en note under afsnittet.
Endnu engang velkommen til WF og tak for kommentaren!
P.s. – dyk endelig ned i vores arkiv med over 400 video-afsnit og en hel del skriftlige indlæg, om mange forskellige emner indenfor vin-verdenen. Dette gøres nemmest ved at bruge søgefunktionen i øverste højre hjørne eller ved at vælge et af vores “Favorit emner” i menuen øverst på siden.
Første gang jeg ser jeres smage-videoer. Herlig uprætentiøst og underholdende. Skal jeg nævne 2-3 tips, så ville det være at have godt styr på facts, nævne smage-temperatur og eventuelt hvad I ser vinen drukket til. Måske hvor lang i forvejen I havde trukket vinen op og/eller dekanteret den.
Jeg vil helt klart følge Jeres smage-videoer fremover.
Hej Lars
Mange tak for din kommentar og velkommen til WF!
Du har selvfølgelig helt ret i dine observationer og kommentarer.
Før i tiden var vi også meget mere fokuseret på disse ting, men vi er nok desværre blevet lidt dovne med årene. Vi vil prøve at stramme op fremadrette! 🙂
Som udgangspunkt dekanterer vi ikke vinene inden vi smager dem i afsnittene, da vi har indset, at de fleste forbrugere ikke gør det, og vi vil gerne opleve vinene på samme måde som de fleste gør det —- så dekanterer vi dog typisk vinene efter at vi har anmeldt dem, og hvis dette gør vinen betydeligt bedre, så skriver vi det i en note under afsnittet.
Endnu engang velkommen til WF og tak for kommentaren!
P.s. – dyk endelig ned i vores arkiv med over 400 video-afsnit og en hel del skriftlige indlæg, om mange forskellige emner indenfor vin-verdenen. Dette gøres nemmest ved at bruge søgefunktionen i øverste højre hjørne eller ved at vælge et af vores “Favorit emner” i menuen øverst på siden.
Vh
Tobias