2 tanker om "WFV #593 – Iltning af vin"

  1. Herligt afsnit.
    Jeg hører helt sikkert til den gamle skole med dekantering på karaffel eller gem flasken(som det allerbedste).

    En anden vigtig faktor (synes jeg) og ofte meget overset er temperatur, hvor en vin kan fremstå enddog meget forskellig med bare få graders forskel.
    Noget I har en holdning til og vil undersøge nærmere?

    • Hej Carsten,
      Tak for input!
      Personligt vil jeg nu nok også fortsætte med at bruge min karaffel, og jeg tror ikke man får helt det samme ud af iltning og lagring. Så jeg beholder lageret lidt endnu 🙂

      Du har fuldstændig ret mht. temperatur Temperatur og glas er sindsygt vigtig i forhold til alle vine i min optik. Vi køler stort set altid vores vine lidt ned inden servering, og benytter evt. en flaskekøler. Især her i sommervarmen.

      Det er en super ide i forhold til et afsnit, og det skal nok komme på et tidspunkt!

      /Mark

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.