WFV #48 – Besøg hos Deutz

Wine Factory havde revet en lille uge ud af kalenderen og taget en tur til Champagne. Fantastisk tur, med rigtig mange besøg. Det blev ikke til mange videoer til bloggen. Vi besøgte både de store kommercielle huse (Deutz, Lanson), men også små producenter hvor man møder personen bag hele produktionen (Jean Vesselle, Beaufort). Deruodver var vi ude og se en decideret champagne fabrik (chanoine freres) hvor alt var omkostningsminimeret, og der blev produceret flere forskellige brands.

Hos Deutz fik vi vort nok bedste besøg på turen. Vi blev taget imod af en af tip børnebørnene til grundlæggeren William Deutz, hvilket jo i sig selv er stort. Derudover fik vi en rigtig grundig og professionel rundtur der endte ud i en smagning af 3 af deres fantastiske vine. Det er de 3 vine WFV #48 handler om. Videoen er optaget i Deutz ejendommen i deres flotte smagerum.

7 tanker om "WFV #48 – Besøg hos Deutz"

  1. Hehe ret tydeligt at der her er tale om 2 personer, hvor den ene har et stort kendskab til vin og den anden et meget lille 🙂

  2. Hej Brian og tak for kommentaren!

    He He – selvom jeg meget gerne vil tage imod rosen, så er jeg bange for at Mortens lidt “stille” bidrag i denne video, har at gøre med, at han er lidt træt efter at have kørt alle os andre til Champagne fra DK + at jeg nemt tar føringen i samtaler om champagne, da det er min “baby” i vin-sammenhæng.
    Morten er lige blevet Sommelier og har bestemt styr på vino’en 😉

    Men det er altid sjovt at høre noget feedback på vores videoer, så kommenter endelig igen i fremtiden!

  3. Jeg skal til champagne i påsken. Skal der noget specielt til for at komme på besøg ved Deutz?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.