WFV #146 – Blaeberry Hairst fra Scotland


Endnu engang udforsker vi yderpunkterne i vinverdenen, turen er kommet til noget så specielt som vin fra Scotland! “Vinen” er dog ikke lavet på vindruer, men derimod bær.

Anbefaling Vine vi smager i dette afsnit Point pris
 Køb ikke Blaeberry Hairst Orkney Wine Company 65  ?

 

6 tanker om "WFV #146 – Blaeberry Hairst fra Scotland"

  1. Hey boys.

    Indlægget for mig til at tænke på om ikke I kunne lave et afsnit om dansk vin, hvor I smager forskellige danske vine? 🙂

    Jeg har selv smagt en 5-7 stykker og kunne godt tænke mig jeres take på sagerne…

  2. Hej Anders – Tak for kommentaren!

    Det ku være rigtig sjovt – ved ikk om du evt. har set det skriftlige indlæg vi har lavet om dansk vin..?

    Vi vil helt sikkert lave et video-indlæg på nogle danske vine – lige nu er der dog ikke planlagt noget. Specielt ville jeg gerne prøve at lave en smagning af nogle af de danske hvidvine, som virkelig er begyndt at markere sig mere og mere…

    Igen tak for kommentaren – Du nævnte at du selv havde smagt en håndfuld danske vine: hvad var din oplevelse af dem?

  3. Fed idé Anders. Den vil jeg glæde mig til. Kender de hvide fra Lilleø og synes, de er ret gode (har en flaske Arwen 2009 til at ligge i skabet). Fik smagt lidt forskelligt til Cph wine forum, men var ikke imponeret.

    Toby, Jeg har ikke set det skriftlige indlæg- men kan ikke finde det. Kan du linke?

  4. Det var nok egentligt mere end en håndfuld, nu jeg tænker mig om, var det nok nærmere 10 forskellige – bobler, hvide, røde og dessertvine.

    Boblerne og de hvide var hæderlige, af de røde var Nordlund SUVERÆNT bedst med Vester Uslevs Blue Label på en 2. plads. Blandt dessertvinene var Frederiksdals kirsebærvin outstanding og virkelig lækker.

  5. VinoVino

    Green, Blue og Red Label fra Vester Uslev har jeg harft fornøjelsen af at smage. faktisk ganske genialt. Kan virkelig konkurrere med mange kvalitetsvine udenfor Danmarks grænser! De laver dem jo af tørrede druer, så de får denne her lidt større fylde, men det er kun i et par uger, så man får ikke Amaronefylden og fedmen, men en lækker tyngde i vinenene – det er super!

    Det eneste problem er, at de koster op i mod 300 kroner stykket og det er også ok da kvaliteten går med op, jeg kan dog bare finde mange andre vine til 300, så altså er bedre.

    Men helt klart, vi skal lave en dansk smagning!

    HYGGE herfra

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.