I dagens afsnit tester vi endnu engang et vin gadget. Det er Wine Guard, som får en åben flaske til at holde sig frisk længere, som står for skud. Vi har testet det på en flaske Rock R.
Anbefaling | Vin vi smager i dette afsnit | Point | Pris |
---|---|---|---|
Køb ikke | Rock R Syrah | 89 | 300 |
Sjovt produkt, er ikke sikker på at det ville blive relevant her i hytten. Har aldrig haft udrikkelige vine efter et par dage blot med proppen i(så har det nok været noget pjask fra starten af).
OG! Leftover-vin(hvis det hænder) skal da bruges i maden boys! 😉
Hej Sjønne – tak for kommentaren!
Som du sikkert kan høre på os i afsnittet, er vi umiddelbart meget enige med dig. Det var dog overraskende hvor godt dette produkt faktisk virkede, så til forbrugere eller professionelle (f.x. vinbutikker el. vinbarer) der kunne have brug for et sådant produkt, kan det anbefales.
Glimrende pointe, dét med at bruge “gammel” vin i maden. Personligt gør jeg tit det, at jeg åbner en flaske og bruger ét glas el. to i maden, hvorefter jeg drikker det resterende til maden…
Personligt bruger jeg med stor succes et produkt der hedder Wineguard til at konservere mine åbnede vine. Jeg tilsætter et lille pust af CO2 fra min Wineguard sprayflaske. Kulsyren i flasken er tungere end ilt, og lægger sig som et beskyttende lag henover vinen. Kulsyren danner en barriere så den almindelige luft ikke kommer i kontakt med vinen, og vinen dermed ikke nedbrydes ved oxydering. Vine konserveret på denne måde holder sig snildt friske i en uge. Jeg forhandler selv wineguard. En sprayflaske giver op til 200 konserveringer og koster kr. 85,-. (50 øre pr. konservering!). Find mig på http://www.annisse-vingaard.dk Jeg ved at en del vinbarer bruger kulsyre på samme måde, for at sikre vinene længere levetid efter åbning.