Philipson Wine 25 år

Traditionen tro holder Philipson Wine igen i år en storstilet fødselsdagssmagning/messe hvor man mod betaling kan smage sig igennem et pænt udvalg af deres vine. Herunder en del af de lidt sjovere sager også. Billetterne koster 300 kroner, og arrangementet kan opleves i Ålborg(17/9), Århus(18/9), Vejle(19/9) og selvfølgelig København(20/9).

Du kan se det officielle smageprogram her, hvor du også kan købe billet. Vi vil dog lige tage et kig på her hvad vi bl.a. glæder os til at smage af godter. Det giver pote at sætte sig ned på forhånd og finde ud af hvad man gerne vil smage, så man ikke bare tager en runde og ender med at bruge uforholdsvis meget tid på at vente. Derudover er det i sig selv en praktisk talt umulig opgave at smage 50 vine på to timer.

Der er både Delamotte og Bollinger champagne repræsenteret og det glæder vi os til at gensmage. I mine øjne laver Bollinger en af de allermest stabile NV. Renato Rattis Barolo bliver også godt at smage igen, i nogle årgange er det et rigtig fornuftig køb, især hvis man lader den få et par på langs.
Galatrone skal man selvfølgelig også smage, samt Sassicaia. Sassi er et must, men personligt har jeg været dybt skuffet over den de sidste 3 gange jeg har smagt den. Et andet højdepunkt bliver Guigal hvor der ikke blot er Cuvee Philipson men også nogen af de lidt mere velrenommerede Côte-Rôtie. Til slut kan man jo passende runde af med Burmester hvor der kan prøves deres Colheita 1957!

Vi glæder os!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.