WFV #225 – Sauvignon Blanc smagning Vol 2

Vi benytter det fantastiske vejr til at afholde endnu en Sauvignon Blanc smagning. Det første kan du se her: WFV #201 – Sauvignon Blanc Smagning
OBS: Har du en internetforbindelse der kan trække det, så sæt videokvaliteten op til 1080p 

Anbefaling Vine vi smager Point pris
 Godt køb Casas del Bosque Sauvignon Blanc 2010, Chile 87 70
 Godt køb Greywacke Sauvignon Blanc 2011, New Zealand 90 100
 Godt køb Craggy Range Te Muna Road SB 2010, New Zealand 87 100

4 tanker om "WFV #225 – Sauvignon Blanc smagning Vol 2"

  1. Fint afsnit.

    Men mangler måske lidt om lagring, da det jo er meget unge vine i drikker. Hvad er potentiale i dem, hvordan ser i det. Måske det var noget man kunne gøre lidt mere i fremadrettet?

    • Hej Barolo
      Du har helt ret. Lagringspotientalet burde vi have talt om. Det er unge vine, omend man altid skal huske når vi snakker om de her oversøiske vine at de høster et halvt år før Europa (dog stadig unge vine et halvt år fra eller til 😉 )
      Men mange tak for dit input, det er helt sikkert noget vi fremadrettet vil bruge mere energi på at tale om.

      Hilsen
      Mark

  2. Drenge….har længe tænkt på at skrive til og om jer, og nu springer jeg ud;
    I er for fede!

    Ved et tilfælde faldt jeg over jeres blog for et par måneder siden og har vel suget et sted mellem 150 og 200 afsnit i mig.
    Der går sjældent en dag uden at jeg tjekker siden, for det kunne jo være, at der var røget et nyt afsnit på, senest jeres tosserier i hedebølgen med Sauv.blanc.

    Jeg håber, at I har en trofast seerskare, for I bringer virkelig vinsmagning ud til folket på en måde, der fortjener mange seere.
    Selvfølgelig er det ud fra en vininteresserets optik mest spændende at se afsnit med lidt større vine, men da hovedparten af det indkøbte vin herhjemme jo ligger i 40-60 kroners klassen, er det super, at I også behandler dét segment.
    Jeg elsker jeres usnobbede og alligevel nørdede tilgang, og har I det bare lige så morsomt bag kameraet, som vi andre har det ved computerskærmen, så keder I jer ikke.
    Keep it up boys, I har mange trofaste disciple….-)

    Skulle jeg pege på en enkelt lille detalje, der nogle gange generer mig en smule, så er det, at I (oftest) er næste rørende enig om ratingen af de smagte vine.
    Oplevelsen af vin er vel helt subjektiv, selvom man naturligvis godt kan sætte nogle objektive mål for kvalitet, om vinen er teknisk i orden osv.
    Hedonisme-faktoren ER imidlertid individuel, og det kunne da være stærkt underholdende, om I fra tid til anden røg i catfights over pointsgivningen…:-)

    Intet yderligere at bemærke, det er en ren fornøjelse at følge med – gad godt at deltage i vinsmagning med jer gutter.

    Mange hilsner

    Lars

  3. Hej Lars, og mange tak! 😀

    …Hvad kan jeg næsten mere sige — TUSIND GANGE TAK, for din ros, dine ideer og din positive indstilling! Det er grundet vin-passion og livsglæde som din, at vi overhovedet laver det her 😉

    Lad os da endelig prøve at mødes til en smagning engang – vi er vist bl.a. til tysk vinfestival i Kbh på søndag…

    Kommenter MEGET gerne igen i fremtiden 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.