WFV #234 – Wine Factorys Sydfranske smagning vol 1

Anbefaling Vine vi smager point pris
Godt køb Le Paradou Grenache 2011 82 40
Køb ikke Chateau Pesquie Les Terrasses Rouge Ventoux 2011 80 60
Godt køb Cotes-Du-Rhone Village Vidal-Fleury 2010  90 60

2 tanker om "WFV #234 – Wine Factorys Sydfranske smagning vol 1"

  1. Ha ha ha…..Vidal Fleury a.k.a. modellen, der ankommer til den kedelige fest. Fremragende association! Den med Adam Sandler sad også lige i skabet!
    I øvrigt herligt at se den fundamentale uenighed, d´herrer lægger for dagen i f.t. de to første vine. Her gik jeg og troede, at I havde hjernevasket hinanden til at have ens smag i vin, men nej. Godt at se, herligt med lidt debat.
    Og så lige dagens moralprædiken: Hvordan er det I omtaler grenache? I kan måske ikke lide store Chateneuf du Pape´er??? Som mig bekendt som oftest er totalt domineret af netop….grenache.
    Det sgu en ommer; grenache er og bliver en fornem drue, der kan give de skønneste og mest seriøse vine.
    Bare for sjov fandt jeg jeres vindervin frem, Cote du Rhone´n. Philipson skriver, at den består af, bl.a., 65% grenache! Så helt skidt er det jo ikke…..-)

    Skønt afsnit, boys, keep it up og lad os dele et par grenachedominerede flasker ved lejlighed…..-)

  2. Haha, ja der var nogle gode kommentarer i dette afsnit. 😀
    Med hensyn til grenache, så har jeg aldrig haft en problem med druen (før dette afsnit), men have virkelig svært ved at nyde de to første vine. Om det var grenache eller måden vinene var lavet på kan vi så diskuterer 😉
    Ja, jeg så også at den sidste havde en stor den Grenache, der må have stået noget andet bag på, kan se jeg læser drueblendet op fra bagetiketten – ved ikke lige hvad der er gået galt..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.