4 tanker om "WFV #233 – Brunello di Montalcino 2007"

  1. Den dynamiske duo back on track!

    Var lidt kritisk i f.t. afsnit 232 og må derfor også vende tilbage sporenstregs, når I gør det godt – og det synes jeg, I gør her.
    Stadig frække som slagterhunde men med en undergrund af seriøsitet – god kombi!

    Smagte så sent som i lørdags ved en smagning selv 2 Brunelloer. Faktisk Altesino i 04 og så en anden i 07, har desværre glemt navnet. Vurderingen bordet rundt var bare: Brunello rules! Altesino i klassisk, rank stil og den anden 07 er med kaskader af frisk frugt i en smuk, stram stil. Vi var alle over 90 points til begge vine, og trods påfyldning senere af bla. et par supertoscanere, så var og blev indtrykket fra dagen, at Brunello bare er bedre!

    Glæder mig allerede til at poppe mine 04 Collemattoni´er, både i normale og riserva udgave.

    mh Lars

  2. Skønt at få et gensyn med Brunello, virkelig en af mine favoritter.
    Jeg har flere gange smagt Argiano, dog endnu ikke årgang 2007. De tidligere årgange har været meget svingende i kvaliteten efter min mening.. Kan se i tidligere har smagt en af mine andre favoritter La Colombina, drak en del Colombina 2004, vin300 har kørt nogle skarpe tilbud på den. Ellers har Tenuta Caparzo flere gange imponeret mig, hvad synes sådan et par Brunello eksperter om denne?

  3. Allo til jer begge..

    Tak endnu en gang Lars og du har ret – Brunello rules !! Dog er det forskelligt om jeg er i humør til supertoscaner eller Brunello, er helt oppe i det røde felt, når jeg får begge slags fra geniale producenter..

    Mht. Carpazo Martin, så synes jeg standarten er udemærket.. smule jordet og virkelig elegant i forhold til mange andre.. Igen er 00, 04 og 06 at fortrække synes jeg 🙂 Hvis du vil helt op i Brunellohimlen, skal du dog prøve deres enkeltmark La Casa, den er mucho genial.. det er en der kan måle sig med toppen!

    Fuglini og Lisini er begge også geniale topproducenter du / bliver nød til at prøve.. Fås hhv. hos Teis Vine og Otto Suenson Vin.Og hvis man har råd, så nup også lige Gajas Santa Restituta Brunelloer ned af hylden 😉 De er dog, som mange andre Gajaprodukter, overpriced, så de andre producenter er et langt bedre valg 😉

    • Hej begge,

      Det var La Colombina 07, vi fik i lørdags, det var da det, det var.
      Vores vært anfører, at han har givet 26 euro = 195,- kroner = røverkøb for den kvalitet.
      Har også lige genset afsnittet med La Colombina Rosso og Brunello, hvor “spejderdrengene” Rasmus og Mark vist også er ret begejstrede….-)
      Og så går jeg ellers og glæder mig til min magnum Poggio di Sotto 2004, som får lov at ligge en håndfuld år endnu. Rart med lidt godt at se frem til….-)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.