3 tanker om "WFV #243 – Sancerre og Pouilly fume"

  1. Dejligt med lidt syre…….kunne ikke være mere enig.
    Og dejligt at I vender tilbage til sauvignon blanc´ens moderland, La France og Loire.
    Vil i øvrigt gerne komplimentere jer begge for et rigtigt godt afsnit med super høj informationsværdi. I klæder hinanden med hver jeres spidskompetencer, der får det hele til at gå op i en højere enhed.
    Og nu vi er ved formen, så er det nok den seriøse tilgang, der i længden holder bedst for mig personligt. Så smid endelig gerne et par humoristiske bomber ind her og der, men hold også det seriøse niveau.
    Sauvignon blanc, ja. Dejlige, markante og sprøde vine, men hvor stopper festen egentlig? Med det tænker jeg på, at man vel sjældent (aldrig?) når de ultimative højder? Jeg har det personligt sådan, en en s.b.-vin kan nå 90 points, og så ikke mere. Det ville glæde mig usigeligt, hvis der fandtes vine, der gjorde dette til skamme, men har dog aldrig selv mødt dem.
    Har, indrømmet, aldrig smagt vinene fra f.eks. legendariske Didier Dagenau, måske de bryder skalaen? Byd endelig ind!

    mh Lars

  2. Hej Lars

    Tak for kommentaren! Og tak for input mht. Indhold og form 😉

    Jeg kan følge dig langt hen ad vejen mht SB og niveau – det er virkelig sjældent at jeg går over 90 p på SB, og må indrømme at jeg ikke umiddelbart kan komme på et konkret eksempel…

    Det må blive et nytårsforsæt for 2013, at finde en SB der kan komme over 90 p. 🙂

  3. Tobias du/i skal prøve Château de Sancerre Cuvee du Connetable, det er SB der virkelig vil noget og den er bestemt på den pæne side af 90 p vær eneste gang jeg har smagt den:-) desværre ser det ud til at man kun kan få den i Puttgarden bordershop ( 229 kr) men hvis man støder på den så er den virkelig virkelig lækker:-)
    håber snart vi kan finde ud af noget blindsmagning igen for det var sku sjov sidste gang:-)
    mvh Mikael

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.