En tanke om "WFV #249 – Brutocao Pinot Noir & Zinfandel"

  1. Interessant afsnit med tilsyneladende desværre uinteressante vine.
    Min erfaring med californisk pinot er (desværre), at vi skal op i 3-400 kr.+ for at finde noget rigtigt spændende, og hvis det holder stik, så er vi også dér, hvor festen i Bourgogne, eller Tyskland for den sags skyld, for alvor er kommet i gang.
    Synes jeres lille mundhuggeri omkring pinot i Bourgogne vs. Californien er relevant, for kan man i virkeligheden sammenligne de to stilarter og udtryk af den ædle drue?
    På den ene side nej, for dyrkningsforholdene er bare forskellige. På den anden side ja, for der er vel næppe tvivl om, at også californierne i et eller andet omfang er inspireret af Bourgogne-pinot.
    Et godt alternativ til Californien er Oregon, hvor min begrænsede erfaring siger mig, at der kan erhverves god pinot fra 200-250 kroner. Og så igen desværre opefter.
    Tror bare man må erkende, at den s…. drue er så besværlig at have med at gøre, at ekstrem omhu = høje priser er et grundvilkår.
    Til Tobias kan jeg så oplyse, at vores smagning om en 14 dages tid udelukkende består af the real deal, burgundere. Nogle med anseelig alder, og så vil jeg ikke sige mere….

    mh Lars

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.