3 tanker om "17. december – Cremant du Jura – #277"

  1. Jura…..nice. Fedt I kommer sådan rundt på det vinøse verdenskort i den boblende december, og det er jo lige før, der falder ny lærdom af til os bag skærmen ved hvert eneste afsnit. Virkelig godt.
    Mht Jura, så er det vel så specielt et område, at det ikke er gjort med et enkelt afsnit og en enkelt producent? Hermed en opfordring til at gå dybere i emnet, evt. via et skriftligt indlæg på jeres blog.
    Bare I lover, at det ikke bliver en lang lovprisning til Hr. Rudolf Steiner…..-)

    • Hej Lars
      Du har selvfølgelig fuldstændig ret i, at man ikke fyldestgørende kan bedømme et helt område (eller en hel kategori for den sags skyld) på basis af en enkelt oplevelse. Jura dykkede vi faktisk lidt ned i for et års tid siden, i forbindelse med en smagning som KroneVin holdte – http://winefactory.dk/2011/10/jura-phd/ – men som alle andre områder fortjener dette selvfølgelig også mere opmærksomhed på WF: det må blive endnu et af mange nytårsforsæt for 2013! 😉

  2. Helt ok.
    Samtidig fik du provokeret mig til at kigge lidt på det gamle referat fra sidste år, kommentarerne det afstedkom osv = jeg er med et ca 50% klogere på Jura.
    Nu mangler kun den praktiske del, men det må da kunne arrangeres…..-)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.