WFV #290 – Josmeyer Grand Cru Hengst 2004

I dette afsnit smager vi riesling fra en af mest kendte og veletablerede Grand Cru marker i Alsace – det bliver et studie i intensitet, syre og petroleum – glæd jer!

Der kan læses mere om vinen, og Josmeyers andre vine, her: http://www.josmeyer.com/

Anbefaling Vine vi smager Point Pris
Godt køb Josmeyer Grand Cru Hengst 2004 Alsace 93 400

 

 

3 tanker om "WFV #290 – Josmeyer Grand Cru Hengst 2004"

  1. Hej drenge,

    Super dejligt afsnit med lige dele spas, løjer og seriøsitet. Og så elsker jeg jeres umiddelbare vinGLÆDE; det er meget sjældent, man ser jer dissikere vnen på jagt efter fejl og mangler, i stedet møder i altid vinen i øjenhøjde. Bliv ved med det, vi har nok vinkritikere i landet iført nej-hatte!
    Og så lige et par detaljer: det er vidunderigt at sidde i stole, der kan dreje og bøje, men det virker enormt distraherende på TV! Sid stille, Tobi…:-)
    Og tak for gennemgangen af det tyske klassificeringssystem, men nu handlede det vel retteligen om vin fra Alsace? Hvor der sandelig også er sket meget de senere år med bla. overgang til systemer fra Bourgogne, dvs med kommunale/regionale vine som basisniveau, Premier Cru og Grand Cru på toppen. Det kommer sikkert næste gang I popper en Alsace-vin op….:-)

  2. Hej til fabrikken!
    Super afsnit! Dejligt med en god gennemgang af Riesling. Ligesom Lars vil jeg også sige, at det er super at se hvordan I møder vinen i øjenhøjde! Sure folk og negative kritikere har vi nok af! Super godt – bliv endelig ved!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.