5 tanker om "WFV #311 – Shotfire Barossa Australien 2009"

  1. D´herrer.
    Mine komplimenter. Ikke så meget for afsnittet som sådan, der er ok men ikke sansebombarderende. Mere jeres gode refleksioner over vurderingen/pointsgivningen.
    Nemlig det med egen personlige stil i f.t. smag versus anerkendelsen af et vellavet produkt, der i sin genre udfylder sin rolle.
    Frederik Kreutzer havde temaet oppe at køre på sin blog for et par måneder siden (subjektiv vs. objektiv vurdering af vin), og jeg bliver personligt mere og mere overbevist om, at en god vurdering skal indeholde begge dele.
    Altså en tilkendegivelse af, hvad man subjektivt synes om vinen plus en mere objektiv gennemgang af eliksiren.

  2. allo Lars..

    Du har helt ret.. Begge dele er at foretrække. Vi forsøger så godt som muligt at vurdere den pågældende vin ud fra den stil vinen nu har.. Dog vil jeg sige, som du også påpeger, nemlig at hvis en vin skal op på over 95 point, så skal det være en stil som man selv er begejstret ved..

    For mit eget vedkommende kommer eksempelvis Barolo og Brunello langt nemmere op på de 97, end en top Shiraz fra Australien. Det kan nok være det har noget med kompleksitetsniveauet at gøre 😉

    Men ja, lige denne vin i dette afsnit er af super kvalitet, når vi snakker Australsk Blend, så derfor er vi selvfølgelig glade:)

  3. Hejsa. Hvad er det for nogle vinglas i benytter? Det er lidt uden for tema, men kunne ikke lige finde andre måder at kontakte jer på. Tilslutter mig de mange rosende ord i får med på vejen. Og hvornår skal vi have de dyre CDP og Rotie vine på banen 🙂

  4. Hmm, Caspar..

    Jeg har svaret på spørgsmålet mht. glas i et nyere afsnit;)

    Men om der kommer dyre CDP og Cote Rotie på bloggen er nok op til Toby, da det er ham der er mest til disse vine og vi ikke ejer formuer (endnu), så når vi går ud og køber dyre vine, bliver det generelt fra andre områder end lige disse..

    Men jeg har faktisk en liggende, så mon ikke den kunne komme en tur i et afsint.. Men bare rolig, Guigal og Beaucastel skal nok komme en tur i maskinen, nok bare ikke endnu 😉

    Læs forresten det skriftlige indlæg om La Nerthe. Der var noget godt imellem 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.