5 tanker om "WFV #314 – Guy Charlemange BdB 2004 og Haton 2005"

  1. Mht prisen på Haton 2005 – vi blev lidt i tvivl da vi skulle nedfælde prisen: om det var lige under eller over 400kr. Den præcise pris kan oplyses af importøren SkovgaardVine (Tlf. 58 50 00 26)

    (Har selv prøvet at ringe og høre, men der var optaget) 🙂

  2. Tak for et godt og seriøst afsnit, hvor der heldigvis også er plads til jeres uforbeholdne begejstring og ikke mindst glæde for dagens produkter.
    Herligt!
    Vil gerne dvæle lidt ved jeres brug af de store og meget flotte rødvinsglas. Er med på, som I siger, at de accelerer udviklingen. Men hvad er jeres generelle holdning til glas og champagne?

    • Valget af champagneglas er noget jeg er blevet meget mere opmærksom på over den seneste tid. De traditionelle flutes bliver i højere og højere grad stående på hylden hos mig. Der skal simpelthen noget overflade på. Langt de fleste champagner skal have lidt ilt for at vågne helt op og så skal der også lidt overflade på så man rigtig kan fange nuancerne i duften.
      Personligt vil jeg nok foretrække lidt mindre glas end dem vi bruger her, af den simple årsag at kunne holde lidt længere tid på boblerne.

      Hvad bruger du selv?

  3. Hej Mark,

    Det manglede da bare….-)
    Glas: uha, det bærende problem er formentligt, at jeg drikker alt for lidt champagne….:-(.
    Men, når det endelig sker, så er jeg nok mest til et hvidvinsglas, som efter min opfattelse kan gå som et kompromis mellem flutes-glasset og den store bowle. således at der bevares noget mousse og samtidig frigøres nogle aromaer.
    Men igen: er meget langt fra at være ekspert på området og modtager således meget gerne gode råd…..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.