3 tanker om "WFV #327 – Alsace Muscat og Auxerrois"

  1. I kom til at sige at de 4 druer der kan laves grand cru vine på er Riesling, Gewurtz, Muscat og Pinot Blanc. Det skulle selvfølgelig have været Riesling, Gewurtz, Muscat og Pinot Gris.

    Der er mange druer at holde styr på, men Pinot Blanc og Pinot Gris bliver der jo ret forskellige vine ud af.

    Men ellers tak for et fint afsnit. Og fedt at I laver nogle flere afsnit om Alsace. Det er jo fuldstændig fabelagtig vin der kommer fra det område. Og glæd jer til at komme afsted – smukt område at rejse i, og meget nemt at komme til at smage en masse vin.

    • Hej Jan

      Mange tak for kommentaren – du har selvfølgelig fuldstændig ret mht. Pinot Gris. Godt vi har nogle engagerede seere, som kan hjælpe os med at holde styr på tingene 😉

      Kig endelig med i de følgende afsnit – det ser ud til at vi har modtaget en masse spændende vine, fra forskellige danske importører!

      • Det vil jeg se frem til. Problemet med at have været i Alsace flere gange og købt en del med hjem er jo, at priserne herhjemme pludselig virker uoverstigeligt høje. Så frister det med en ny tur hvor man kan få fyldt op i kælderen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.