5 tanker om "WFV #344 – Domaine Weinbach"

  1. Hi guys,

    Fedt afsnit, igen. Det er som om, at det giver en ekstra dimension, at der sendes direkte fra åstedet….-)
    Også imponerende, at I ser så friske ud ud oven på (den lange køretur, tsk tsk…)
    En lille faktuel ting: Tobi, du taler om vendange tardive og nævner, at man her ikke gærer fuldt ud og ofte slutter med en alc.procent på ca 8.
    Min erfaring med VT er, at alkoholen er normal, dvs. 13-14 %. Netop fordi man høster så sent, er restsukkerandelen tilsvarende høj. For ikke at tale om, at de mest seriøse producenter sagtens kan finde på at lade deciderede botrytis-angrebne druer indgå i deres VT. hvilket jo heller ikke sætter sødmen ned.
    Dér fik man sgu lige lyst til et glas Alsace, der…..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.