En tanke om "WFV #373 – Mario Giribaldi Barbaresco 2007"

  1. Hej svende,

    Winefactorys største sviner (ok, måske lige med undtagelse af afsnittet med de thailandske “vine”….) uddelt, og alligevel kvitterer i med 88 RP???!!!
    Jeg smider lige noget ind:
    80-89: Fra lige over middel til rigtig god vin med finesser.
    88 er vel i toppen af dette spænd, dvs. rigtig god vin med finesser. Jeg hører jeg kun tale om over-toastede fade, brændte noter og pinligt fravær af nebbiolo-kvaliteter.
    Hvordan kan det så lige hænge sammen?

    Når det så er sagt, så er pointsgivningen måske alligevel et udtryk for, at I møder vinen, der hvor den er? Altså bedømmer vinen ud fra dens kvaliteter og ikke ud fra, hvordan den “burde” smage, hvis det stod til jer?

    Noget helt andet er, at jeg jo er helt enig med jer. En stor, måske afgørende kvalitet i vin er vel, at man kan smage, hvor den kommer fra. Så thumbs up for de producenter, og i nogen grad regioner, hvor man stadig holder fanen højt og insisterer på, at Parkers smag ikke er den eneste gode smag.
    Så i virkeligheden handler mit lille uglegylp måske mest om en frustration over ensretningen i dagens vine. Som jo også gør det rigtigt svært for alle os, der ynder blindsmagning, men det er en helt anden historie….:-)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.