4 tanker om "WFV #389 – Ca del Baio Barbaresco Asili 2009"

  1. Hej svende.
    Respekt for jeres altid opofrende holdning, når tanninerne tager godt ved i mundhulen og truer med at sende tandlægen på overarbejde.
    Tannin ER godt, meeeeen. Fornemmer dog, at I også kunne smage andet i vinen end den raspende garvesyre, og i bedømmer den jo også pænt.
    Hvad sker der i øvrigt for jer på whiteboardet bagved…???

  2. Hello Lars

    Ja der var andet, men konklusionen var bare stadig, at den skulle ligge længere endnu.. Hvilket også giver god mening ifølge logikken – det er en Barbaresco 10 😉

    Boardet bagved er en hyldest til en af vores trofaste seer 🙂 som du sikkert ser, så kommer der andre hilsner og gode samt mindre gode tegninger fra Marks hånd.. Han er ikke just kunstner 😉 Men man kan jo lige så godt ha lidt wallpaint når nu tavlen er der ..

  3. Hej Drenge, der er 4 kommuner i Barbaresco zonen, som er Barbaresco, Treiso og Neive, samt i de dele af Alba kommune som hedder San Rocco-Seno d´Elvio.
    Asili ligger syd for Barbaresco :o)
    2010 er en fremragende årgang i Barbaresco zonen, Antonio Gallino er lettere uenig, mener det bedste produceres i Treiso området.
    Som altid er jeg til Barbaresco a Tavola i maj måned hvor der smages på den nye årgang, i år var det 20 forskellige Barbaresco 2010 på Tornavento restauranten i Treiso.
    Som altid herligt at se jeres videoer men denne gang virker i lidt uforberedt :o)
    Ciao
    Birger

  4. Hey Birger, bloggens ubestridte Italienske ven nummer 1 😉

    Godt at høre du stadig holder dig opdateret på Nebbiolovinene, når vi måske ikke drikker helt lige så store mængder af de unge årgange 🙂

    Og du har da fuldstændig ret – der er 4 kommuner, men som sædvanligvis regner man jo San Rocco-Seno d´eEvio med i Treiso.. 😉 Det var vist derfor jeg kun nævner de 3 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.