3 tanker om "WFV #463 – Poderi Aldo Conterno"

  1. Hej drenge, super flot video. Hvad der altid undrer mig også de gange jeg har besøgt Giacomo Conterno er at han først åbner vinene når vi sidder ved bordet. Alle vinene ville jo have godt af 3-4 timer luft men ikke her, de bliver åbnet ved ankomst.
    I øvrigt var det Aldo og ikke Giovanni der rejste til USA :o) Ciao Birger

    • Ja, det har du ret i. Gran Bussia fik lidt tid på karaffel men resten blev åbnet umiddelbart før servering.

  2. Alloha Birger 😉

    Håber du hygger

    Du har ret, jeg var også helt, som jeg siger i videoen, oppe at køre over alle vine, men specielt Romirasco efter luft… Det var tosset godt – Jeg giver personligt 96 point til Romirasco 2011 efter luft.

    Jeg siger det måske lidt hurtigt, men siger dog at det er Aldo, der tager til USA og kommer senere tilbage og laver begynder at lave vin under Aldo Conterno navnet 😉

    Wuuhuuu…. SKÅL I CONTERNO OG SÅ BOURGOGNE LIGE BAG EFTER !!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.