Jul På Vinslottet – 19. december

Velkommen til winefactorys Jul På Vinslottet. Lørdag aften julen står for døren, har du købt alle julegaverne? Men inden du tænker mere over det, stress af, snup et glas vin og se dagens  afsnit, hvor vi snakker om, hvor længe en vin kan stå åben.

Smid endelig en kommentar – vi sætter pris på dem. Glædelig jul!

Vinen fra pakkekalenderen kan findes på linket herunder
Hickinbotham Shiraz Cabernet 2008 – point 85 – pris ca. 99

Læs hvad vores point repræsenterer og se hvordan vores pointskala er opbygget hér.

Du kan selvfølgelig som altid sende os en mail med din adresse, så sender vi dig en af vores flotte wine factory badges!

Har du ikke set alle afsnittene, så klik på billederne.

jul på vinslottet2 jul på vinslottet2

4 tanker om "Jul På Vinslottet – 19. december"

  1. Hej.
    Hvordan kan det være I altid er enige om vinens kvalitet? Smag er jo individuelt men det virker som I kan lide det samme ved vinen hver gang?

  2. Tak for jeres kommentarer.
    Har du set hvor stor Toby er i forhold til mig, jeg tør ikke komme ud i håndgemæng med ham 😉
    Ej.. men man må sige at mange af de vine vi smager, rammer den brede gruppe, samtidig er vi alle 3 også meget åbne overfor det vi smager – derfor har man stadig forskellig smag, men når den ene siger han findet xx note i vinen, kan man jo derfor heller ikke sige, det passer ikke..
    I afsnittet hvor vi smager Chablis havde Tobias og Mark en ret forskellig holdning til vinen, prøv at lytte efter i slutningen 😉
    god jul

  3. Det med at smage vin der har været åben i flere dage kan være nogle af de absolut bedste oplevelser når man smager – jeg har været rundt i Mosel en kort stund og smagt ved alle de venlige Weingut’s – vi kom forbi den meget store og kendte Weingut Markus Molitor – og der var sommelien Holger venlig nok til at lade os smage en 1974 Riesling der havde været åben i 4 uger, og tog den i en blinder og kunne slet ikke forstå hvad det var der kunne smage så godt – helt perfekt vin, der kræver ilt. Så hvis man er så heldig at få fat i noget lækkert Mosel Riesling, så prøv at udfordre det lidt, dels på alderen og dels på åbningstiden før brug.
    Ellers til drengene – fedt program, det er til at forstå.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.