WFV #25 – Mas de Boislauzon Châteauneuf-du-Pape 2007

Et lille jubilæum, vores WFV nummer 25, og sammenlagt med vores julekalender er det video nummer 50 vi lægger ud. Skål på det! Vi tager nu hul på vores første flaske Chateauneuf-du-Pape her på Wine Factory, i dette afsnit. Området har i løbet af de seneste år gennemgået en stor forandring. Nogle mener de prøver for hårdt på at få deres gamle ry tilbage, det er måske tilfældet nogen gange. Vi smager en årgang 2007, som i øvrigt er et ret rost år i området, og denne vin smager ganske godt. Det er helt klart noget, som vi har på Wine Factory kan anbefale!

Vi havde ikke helt flasken på karaffel inden afsnittet. Det var temmelig dumt fandt vi hurtigt ud af. Derfor er afsnittet optaget af to gange, 6 timer i mellem, således at vinen fik en chance på karaffel. Så husk det, smid vinen på karaffel!

Vi tester i dette afsnit følgende vine.
Mas de Boislauzon Châteauneuf-du-Pape 2007 –     90 point –    199 kr.

Læs hvad vores point repræsenterer og se hvordan vores pointskala er opbygget

Dagens værter: Mark Jøns & Rasmus Greis

Ikke set alle afsnit? Se flere afsnit herunder eller læs om Moutons labels

WFV #7 - Champagne WFV #7 - Champagne

2 tanker om "WFV #25 – Mas de Boislauzon Châteauneuf-du-Pape 2007"

  1. Hej
    Super indslag. Er selv begyndt at smage på Gigondas og Chateauneuf-du-Pape med stor begejstring.
    Jeg har en lille forespørgsel. Jeg kunne virkelig godt tænke mig at i hjalp mig lidt med at karakterisere hvad de forskellige druer smager af mht. frugt, fad, krydderier osv. En lille gennemgang af de største druer. Jeg ved godt det varierer utrolig meget lande og producenter imellem, men bare som tommelfingerregel som Barbera der smager af kirsebær osv..

    glæder mig til næste blog

  2. Hej Christian

    Også et rigtig spændende område at arbejde med 😉
    Super god ide – helt klart noget vi vil arbejde videre med! Vi håber at se dig på Lørdag ved Slagelse vinfestival – hvor Wine Factory deler stand med Mywine 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.