5 tanker om "WFV #148 – Mentessu Isola Dei Nuraghi Punica, Sardinien 2009"

  1. først og fremmest tak for jeres bestræbelser omkring vinformidling, som vi jo grundlæggende ikke kan få nok af.
    jeg er sikker på at I, med brug af utube, når langt omkring.
    en lille, og forsigtig, indsigelse fra min side går på jeres verbale “formåen”.
    I er utrolig svære at høre/forstå (og det handler ikke om min hørelse). Jeg er sikker på, at det vil løfte niveauet gevaldigt, såfremt i nedsatte tempoet en anelse, undlod at “snuppe endelser”, at tale i munden på hinanden – med andre ord: større præcision, klarhed. Måske en entydig dialog mellem jer og ikke et forsøg på at skabe kontakten ud til “mig” kunne være gavnlig.
    De bedste hilsner
    Niels Boye Bonefeld
    vinimportør.

  2. Hey Niels – Mange tak for din kommentar! 😉

    Vi var allerede bevidste om at lyden og stemmeklarheden kunne gøres bedre – men vi har måske ikke helt forstået alvorligheden af hvilken negativ effekt det har på oplevelsen af videoerne.

    Vi vil bestemt have fokus på at forbedre denne del af WF i fremtiden! – Jeg vil dog påpege at den “rungende” effekt der var i dette afsnit, som formudrede lyden, bl.a. kommer af, at vi formentlig blot glemte at åbne døren i lokalet. Da vi ikke har noget professionelt optage-studie, er vi nødsaget til at indrette vores lejligheder så godt vi kan – dette indebærer at vi gør hvad vi kan for at forbedre akustikken i dem. Bl.a. ved at fordele puder og dyner rundt omkring, og ved at lade døre og vinduer stå åben… 😉

  3. Hej Niels,
    Mange tak for din feedback, det hjælper os til at blive bedre!

    Jeg vil give dig ret i lyden ikke er optimal, desværre! Og det er især svært at forstå hvad der bliver sagt i dette afsnit, da det går meget stærkt til tider, og der bliver desværre snakket meget ned i bordet / sætningerne ender meget lavt flere gange.

    Har du samme oplevelse af andre tidligere afsnit?

  4. allo

    Du har ret i det med talen en gang imellem bliver uklar og jeg tror jeg taler på alle fra Winefactory stabens vegne, når jeg siger at vi hele tiden arbejder på at blive bedre.
    Det med at talen godt kan gå hurtigt og gå ind over hinanden, synes jeg ikke gør noget. Det er lidt vores koncept. Det skal være en energisk gennemgang af vinene, men jep, nogen gange kan det godt gå for hurtigt 😉
    Vi tager selvfølgelig, som både Toby og Rasmus har skrevet, tingene til eftertanke.

    Hygge herfra

  5. Jeg synes også nogen gange, at der kan være problemer med lyden (hvilket er helt forståeligt, som I selv siger: I har ikke professionelt udstyr), men jeg synes da netop, at meget af dynamikken ligger i, at der er plads til at afbryde, tale i munden på hinanden, at tempoet er højt osv. Der findes allerede for mange “kedelige” blogs, hvor vinen bliver gennemgået fra a-z meget tydeligt og MEGET kedeligt. Fortsæt med det I gør. Hvis I kan gøre lyden bedre er det et plus, men hold fast i “konceptet”. Det er mit råd.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.