WFV #166 – Barolo Cantine Veglio VS. Albino Rocca barbaresco


For anden gang smager vi en Barolo og en Barbaresco imod hinanden. Denne gang gør vi det for at teste prisforeskellen på de to flasker.

Se med og hør hvad der sker..

anbefaling vine vi smager i dette afsnit point pris
Neutral Albino Rocca Barbaresco 2003 88 300
Køb ikke Barolo ’V’ Cantine Veglio 06 75 88

5 tanker om "WFV #166 – Barolo Cantine Veglio VS. Albino Rocca barbaresco"

  1. Tak for svar ang alkohol. Har dog selv erfaring med det er noget som aftager når vinen modner, men det er generelt sjældent jeg mærker den.
    Fint afsnit idag, jeg må dog endnu engang spørge hvad i mener omkring udtrykket “vandet” synes tit i nævner vinen er vandet? Jeg kan ikke selv finde sammenhængen ? Hvad mener i når en vin er vandet ? Det er naturligvis en væske..:)

  2. Det er jo egentlig også lidt dumt at vi siger vandet – for det er jo ikke særlig informativt. Det jeg referer til, når jeg siger det så er det at jeg føler den mangler noget “mid-palet” (som Gary vidst udtrykker det) og at frugten er meget svag. Så svag at du sidder med vinen i munden og har svært ved at definerer noget som helst smag i den.

  3. Tak for svaret. Nu forstår jeg bedre hvad i mener.
    Har i smagt vin fra Mexico , fik engang en flaske derfra hos nogle venner. Kan det passe det var Neibiolo ..? Det mener jeg nok.

  4. Hey Martin.

    For også lige at være med på det “vandede” tema, så bare tænk på noget saft, hvori der er kommet lidt rigeligt med vand..

    Mht. Mexicansk vin kan du sagtens ha ret. Et af de største huse derhenne og også det eneste jeg har set på det danske marked er huset “La Cetto”. De laver både vine på Nebbiolo og Petit Sirah, Cabernet, Sangiovese og mange flere.. Det er faktisk ganske udemærket, meget intens stor frugt.

    Vi tager et Mexicansk afsnit til efterretning 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.