WFV #177 – Inglewood Shiraz & Catena Syrah


I dagens afsnit kaster vi os over Syrah druen fra to forskellige lande, det er Argentina og Sydafrika. Flaskerne er tilsendt af Philipson wine og Østjysk vinforsyning.

 

4 tanker om "WFV #177 – Inglewood Shiraz & Catena Syrah"

  1. Super hygge-show om Syrah/Shiraz – God idé at gå helt ned i banaliteterne, det må vi huske at gøre lidt oftere.

    Ærgeligt at Sydafrika ikke viser sig stærkere, og ærgeligt at Catena ikke er lidt billigere, men syrah er heller ikke den nemmeste drue at bearbejde hvis den ikke skal smage billigt…

  2. Tak for kompliment!
    Jeg ved ikke om jeg er helt enig i at syrah ikke er den nemmeste drue at arbejde med. Ok, måske ikke den nemmeste, men i al fald efter min mening i kategorien af lettere druer at arbejde med, når omkostninger skal holdes nede. Se eksempelvis vores afsnit med two buck chuck. Eller blot tænk på de australske shiraz’ der findes et hav af til 50 kroner på det danske marked. I mine mange af dem på et ok niveau uden at være spændene.

    • Du har selvfølgelig ret i, at den ikke er i den svære kategori, men synes dog tit at den blive meget simpel i udtrykket når den bliver lavet billigt – DOG: er Australien lidt af en stor undtagelse, som har varmen til at kunne lave store mængder, ok, billig shiraz.

      Kan nok bare bedre lide billig Cab., Tempranillo, Primitivo – nogen gange selv Sangiovese og Grenache – hvis det skal være 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.